Moč na akne

mell313

no baby ja som už o tom tak strašne veľa čítala, že to pomohlo mnohým na akné, takže som rozhodnutá prekonám sa a tiež to skúsim, uvidíme či zaberie, ale určite dám vedieť.

pralinka

aj vecerny aj ranny moc...rano sa potries rannym a vecer vecernym...a vzdy zo stredu, kusok nechas odtiect a beries vzdy ten zo stredu. a inak to fakt pomaha.ja to robim uz treti den a zlepsenie je fakt viditelne.uplne mi to stiahlo pory, vysusilo stare vyrazky a nove sa mi uz nerobia...tak cakam ako to bude napredovat dalej...dnes uz som sa odvazila ist von aj bez make upu:))))

eliska a

a moze byt aj vecerny moc ?
ci radsej ranny?
ci to je jedno?lebo raz sa pise to raz to.
tak sa idem ted vycikat a potrem si tvar:)

pralinka

ja som o tejto terapii citala vcera na tejto stranke www.omlazeni.cz tak som to teda skusila hned a myslim ze to aj mierne pomohlo, uvidim dalej ako to bude pokracovat, ale vela ludi pise ze im to pomaha, ale musi sa vraj pit vela vody ...ale tak koho to fakt zaujima tak si precita:)

flower

ja som o tom tiez vela pocula. naozaj je moc liecivy a daju sa nim odstranit mnohe neduhy v nasom tele. su ludia, ktori sa na to daju, no ja osobne by som to touto metodou radsej neskusala. ved v sucasnosti je uz tolko pripravkov, ktore maju vyrazny ucinok.

saskia8

proste priatel mi to da na brusko a ja si to dam na tvar .
veru vam poviem ze som mala pori na tvari a sa mi stiahli.
aj dnes to skusim.
mam zadarmo masku :D
kt.funguje:)

:)))

S tým močom to skús je to metóda urologického liečenia.........
pomáha to nielen pri vyrážkacha ale je aj proti tvoreniu vrások alebo keď máš spálenú tvár...
Každé drahé krémy ho obsahujú len nesmieš jesť zo 3 dni mäso....