niekde som citala,ze na akne pohama moč..skusal to uz niekto?mne to pride nechutne,ale som ochotna skusit uz cokolvek.
Moč na akne
Baby vazne to skuste!! ja som to citala akurat cera tu a pomyslela som si ze to mozem skusit, lebo aj ja mam akne a hlavne na cele a aj mam mastnu plet a ta som to skusila a dala som si vecerny moč na tvar a rano ked som sa zobudila tak ma cakalo prijemne prekvapenie :D plet som nemala uz tak mastnu pory stiahnute a stare vyrazky som mala mierne vysusene :D prekvapil ma rychly ucinok a velmi ma potesil :D budem to robit dalej lebo uz po prvej aplikacii mojho moču na moju plet mi dodalo odvahu vyjst dnes von bez make- upu a kamarati mi hovoria ze aku kozmetiku pouzivam, ked je taky skvely ucinok :D som stastna ze moja plet je uz krajsia a lepsia a nie je mastna :D
Moč obsahuje oveľa viac látok ako soľ, napr. močovinu (urea), ktorá sa bežne používa v lekárskej kozmetike.
Ale inak aj samotná slaná voda by mohla fungovať, ja som sa tak zbavila škaredého ekzému.
A preco byva moc ucinny na dezinfekciu ? Pretoze obsahuje sol, ktora sa z tela vylucuje...
A neni jednoduchsie napustit si pohar s vodou, dat tam lyzicku soli ? A mate tak akoby morsku vodu s liecivymi ucinkami napr. na umyvanie, dezinfekciu problematickej koze....
ja si moc aplikujem uz vyse tyzdna, plet sa mi ale zhorsila. namiesto mierneho akne mam vacsie vredy :(
no skusam to prvykrat to aj stipkalo na tvari tak aspon viem ze tam fakt nejake latky ucinne su :D uvidime jak sa to vyvine ak to pomoze tak ho zacnem asi aj pit a na vlasy davat :D heh
moču sa nebojte,na dedinách sa od nepamäti používa na dezinfekciu rán,skúste ho,asi nič lepšie ni je
baby a ako to robite? Vezmete ten ranny moc a date na tie vatove tampony, alebo ako?