Ahojte nedávno som počula od jednej kamošky, že jej veľmi pomohol na akné konopný krém z lekárne. Chcem sa spýtať, či máte nejaké skúsenosti s týmto výrobkom. Ďakujem.
Konopný krém na akné
dedo vsevedo,urcite?kolko mas vlastne rokov a aky typ pleti?dik
Tak mozem povedat,po piatich dnoch je moja pokozka od pouzivania konopneho kremu ovela,ovela krajsia,co som mal male skvrnky od akne,su skoro prec,a akne sa mi uz vobec netvori...ako bolo v prvom dni pouzivania tohoto kremu,som nadmieru spokojny,odporucam...
a je mozne ze po dlhodobom uzivani sa mi nebude tvorit nic???lebo ja som akne nemaval....a keby som zase zacal mat tak urcite ten krem pouzivat nebudem...
Dedo vsevedo jasne....
agina-lenze ja som nemal zaccervenanie,mne sa spravili styri velke vyrazky(z mikrocyst)moze byt aj to,ze tokonope mi z toho vytiahlo len hnis???
dedo vsevedo tam pisu, ze po pouziti kremu moze byt slabe zacervenanie, ktore vymizne samo.Kludne ho pouzivaj aj nadalej, ale necakaj zazraky.
collagen a mohol by si zohnat vzorky?
teda newiem,v com som podla vas urobil chybuu???vcera vecer som si ho natrel na vycistenu tvar v tenkej vretve a dnes rano tak isto...teda,pripojte sa aj vy co ste pouzivali konopny krem,ze ake s nim mate skusenosti....
inak teraz idem z predzrkadla,a z toho konopneho kremu sa mi urobili styri velke vyrazky vedla seba...ktore museli ist prec..:DDD
takze newiem,ja som akne skoro vobec nemaval,a teraz???no hroza,kazdy ten krem tak vychvaloval....a za jeden den pouzivania vybuch...no hroza,newa,kazdy sa uci na vlastnych chybacch...
dedo vsevedo to je to iste.