Ludia,pomozte..prestala som uzivat zineryt,nakolko mi prestal ucinkovat..lekarka mi predpisala hrozne vela gebuzin a to mi nejak nepomaha.co robite pre to,aby ste malu krasnu plet bez vyrazok,uhrov, s usmevom na tvari?hrozne ma to trapi,ze som zas vyhadzana:(
SOM ZUFALA!
Mám 19 a mne to zistili tak, že som mávala bolesti. Aj pri menzese. Bolo to až na nevydržanie. A tiež som mala zlé výsledky krvy. Ale kamarátka išla odborníkom do blavy s akné, zobrali jej krv a tiež jej zistili niečo s krvou. Začali jej to liečiť a všetko jej mizne.
telo cez kozu vyhadzuje, co nepotrebuje. Spalene tuky, bielkovinne zhluky, toxiny zo zapalovych procesov...
lilotka: kolko mas rokov? keby som napriklad kvoli tomu chcela ist na vysetrenie obliciek, aby ma lekar nevysmial
ja mam tiez vecny problem...aj ked uz hnisave vyrazky nie su take caste, moje pory su v hroznom stave, dnes som bola na kozmetiku po dlhom case, ale pri tom rychlom tempe ako sa mi tie pory ucpavaju by som tam musela chodit asi kazdy tyzden tak neviem, aky to bude mat efekt...inak tiez beriem zinok aj komplex vitaminov a mineralov na prirodnej baze, pouzivam tu najlepsiu kozmetiku, la roche posay, celu radu, aj ten spominany make up od vichy, aj masticky od dermalologa- skinoren a dalacin-T a stale je to tam...tak teraz neviem...problem bude asi v tom ze som si to vytlacala, teraz sa pokusi toho fakt mesiac nedotknut, kam nepojdem znova ku kozmeticke a uvidim...ahc jaj:)
Ja som mala tiež taký problém a kožná mi nepomohla. Iný doktor mi zistil, že mám zapálené obličky a keď som vyliečila tie, zmizlo aj akné. Jednoducho som mala veľa hnisu v krvy.
Akne su zvnutra. Treba ich adresovat zvnutra.
Zvonka to pomaha len velmi malo.
Podobne temy uz bezali mnohokrat.
Ja beriem teraz roaccutane lebo som uz bola zufala zo seba ...predtym mi davala kadeco na plet,kremy,atd aj zinerit,isotrexin,differine,eryfluid,imazol som mal z antibiotik doxyhexal a doxybene nic nepomohlo tak mi predpisala roaccutane a pomaly sa to zacina vylepsovat ...aj bez make upu som sa uz odvazila von
no ja beriem tiez tera aj skinoren a nejakz inderm a este pouzivam aj nejaku pletovu vodu,tiez mi ju vyrobili v lekarni.minuly rok som chodila aj na kozmetiku.lenze liecba koznych lekarov sa nezlucuje s liecbou kozmeticiek,ktore vsetko vytlacaju.ja asi skusim ten moc.zatial na celo,uvidim podla reakcie.ja som bola uz aj u gynekologicky,chcela som antikoncepicu ,mne vsak povedala,ze v mojom pripade je to zbytocne..inak este mam z lekrane rumancekovy caj,ten pomaha celkom a stoji asi 30sk.obcas sa naparujem a potom vatovym tamponom si prejdem parkrat po tvari..atiez som uvazovala na tym zinc for acne
Ja som mala najprv kombinaciu akejsi shit masky robenej v lekarni a liehu(to bolo presne pred rokom), nezabralo tak mi dala Zineryt a lieh, az do polovica tohorocneho maja o.k.(plet jak babetko), potom to prestalo ucinkovat, napriek tomu mi kazala natierat aj dalej aj ked som mala supinky a kozu velmi presusenu a nezaberal, ale v polovici jula mi napisala Skinoren(bez liehu), sice pekne zmatnil a opticky trosku kamufloval, ale cela som vyhadzala hnisavymi vyrazkami ktore posledne 2-3 tyzdne natieram aj liehom a hnisavy zapal takmer uplne ustupil. Vo stvrtok som bola na pravidelnej kontrole, zakazala mi pouzivat Skinoren, a dala mi zase to iste co na uplnom zaciatku(maska + lieh). A samozrejme mi odporucila najdrahsi make-up v lekarni- Vichy :( bola som taka vyhukana ze som jej zabudla povedat ze uzivam uz tyzden zinok a chcem zacat aj Zinc for acne, a ze make-up uz mam(ale nie Vichy) :( a to som cakala na kontrolu 2 hodiny. Jednoducho katastrofa. Inac sa umyvam obycajnym detskym mydlom, teraz aj lieh, pijem, zinok, opalovanie, snazim sa obmedzit sladke(co mi moc nejde) a samozrejme chcem skusit ten moc-topiaci sa slamky chyta (inac mam akne II.stupna)