Je to normalne??

Príspevok v téme: Je to normalne??
cica

Menstruujem 4. rok, nikdy mi MS neprisla presne(zvycajne skor), no tentokrat presne po 28. dnoch-idealne. MS mi trvala ako zvycajne 7 dni, lenze potom 8. den som len velmi slabo spinila(cervena riedka krv)-myslela som si, ze mam nejaku drobnu ranku vo vnutri po sexe. V 9. den to uz bol hnedy vytok bez akejkolvek krvi a dnes v 10. den tak isto(zopar dlhsich hendych cmuh na nohavickach). Zvycajne po MS mavam par dni priesvitny az belasty vytok. Antikoncepciu neuzivam, s priatelom sa chranime prezervativmi+ prerusovana suloz. Ziaden prezervativ nepraskol. Cim to moze byt zapricenene?

cica

Mamca dakujem za odpoved! Troska si ma upokojila, pretoze som sa pozerala na nete po podobnom probleme inych zien a castokrat sa v suvislosti s hnedym vytokom jednalo o tehotenstvo. V tych pripadoch bol hnedy vytok namiesto klasickej MS, co u mna tak nebolo. Tak som si nebola ista, ci necakam nahodou babatko!:)

mamca

Pravdepodobne to bude nejaká vnútorná ranka,ako si písala,v takom prípade hojenie trvá dlhšie.Ešte počkaj a ak bude problém pretrvávať alebo sa stupňovať,zájdi na gynekológiu.