Menstruujem 4. rok, nikdy mi MS neprisla presne(zvycajne skor), no tentokrat presne po 28. dnoch-idealne. MS mi trvala ako zvycajne 7 dni, lenze potom 8. den som len velmi slabo spinila(cervena riedka krv)-myslela som si, ze mam nejaku drobnu ranku vo vnutri po sexe. V 9. den to uz bol hnedy vytok bez akejkolvek krvi a dnes v 10. den tak isto(zopar dlhsich hendych cmuh na nohavickach). Zvycajne po MS mavam par dni priesvitny az belasty vytok. Antikoncepciu neuzivam, s priatelom sa chranime prezervativmi+ prerusovana suloz. Ziaden prezervativ nepraskol. Cim to moze byt zapricenene?
Je to normalne??
Mamca dakujem za odpoved! Troska si ma upokojila, pretoze som sa pozerala na nete po podobnom probleme inych zien a castokrat sa v suvislosti s hnedym vytokom jednalo o tehotenstvo. V tych pripadoch bol hnedy vytok namiesto klasickej MS, co u mna tak nebolo. Tak som si nebola ista, ci necakam nahodou babatko!:)
Pravdepodobne to bude nejaká vnútorná ranka,ako si písala,v takom prípade hojenie trvá dlhšie.Ešte počkaj a ak bude problém pretrvávať alebo sa stupňovať,zájdi na gynekológiu.
ty si asi vazne na trave! ja si len slusne prosim radu a tu uplne od veci trepes...