Menstruujem 4. rok, nikdy mi MS neprisla presne(zvycajne skor), no tentokrat presne po 28. dnoch-idealne. MS mi trvala ako zvycajne 7 dni, lenze potom 8. den som len velmi slabo spinila(cervena riedka krv)-myslela som si, ze mam nejaku drobnu ranku vo vnutri po sexe. V 9. den to uz bol hnedy vytok bez akejkolvek krvi a dnes v 10. den tak isto(zopar dlhsich hendych cmuh na nohavickach). Zvycajne po MS mavam par dni priesvitny az belasty vytok. Antikoncepciu neuzivam, s priatelom sa chranime prezervativmi+ prerusovana suloz. Ziaden prezervativ nepraskol. Cim to moze byt zapricenene?
Je to normalne??
mam taky problem.vcera sme sa spriatelkou milovali a bola v takej polohe ze sedela na mne. nikdy sa jej to nestalo este ale pred tim ma este zrejme poranila nevsimli sme si to az potom ked krvacala.prislo jej spatne a od vcerta hu boli brusko ma niekto taku skusenost*
Dakujeme mamca!:) Priatel je starostlivy vzdy, nielen ked je uz ohen na streche ako sa vravieva... myslim, ze som si nasla toho spravneho a praveho pre mna.
A mimochodom - nezabudnite,že aj bez priameho styku môže byť milovanie úžasné.Tak nech vám táto situácia len otvorí nové možnosti intímneho života. :)))))
:) Pozdravujem partnera a nech mu tá starostlivosť vydrží aj po zahojení. Prajem vám veľa,veľa krásnych spoločných dní.
Teba mi asi sam Boh zoslal!:) To s tym tamponom sa mi zda celkom realne, pretoze pocas kramov som pouzivala zvycajne tampony a obcas sa mi stalo, ze ked som sa ponahlala a snazila sa rychlo ho zasunut, tak som narazila a potom som musela vnutri sibrinkovat aby siel dalej spravnym smerom. Pocas milovania, potom ako mi kramy skoncili, v ten 8. den, zo mna vyslo aj par kvapiek krvi, ale ta nemala nic spolocne s tou menstruacnou(svetla,riedka). Som uz pokojna a verim, ze je to len nejaka ranka nanajvys zapal. S priatelom sme sa teraz pre istotu dohodli na aspon tyzdnovej pauze, aby sa mi to tam vnutri zacalo v pokoji hojit. Sa stara o mna akoby som mala ist umriet...:)
Ranka môže vzniknúť aj skôr,npr.pri zavádzaní tampónu a počas milovania môže začať krvácať,aj počas sexu,ak nie je sliznica dostatočne zvlhnutá,čo si ty ani nemusíš uvedomiť.Zbytočne sa nestresuj.
Dooobre, upokojila si ma este viac!:) Zalarmovala som uz i priatela tak mi zhana na nete coraz viacej poznatkov a zistili sme, ze to bude asi zapal ranky vzniknutej pri sexe. Myslis, ze je mozne poranit sa pri sexe od zadu a tvrdsom prirazani? Lebo inak si to nevieme vysvetlit.
Vieš,toto ti na 100% naozaj určí len lekár,dokonca aj tehotenský test sa môže mýliť... Ale vo všeobecnosti pri tehotenstve býva občas namiesto MS sfarbený výtok,prípadne slabé krátkotrvajúce krvácanie,tak,ako to ty opisuješ,pravdepodobne o tehotenstvo nejde.
Gynekolog je uplny postrach pre mna, tak snad sa to same vyriesi!:) myslim, ze to bude poranenim pri styku, pretoze tie ostatne podnety mi akosi nejdu dokopy...Ale ak by si mi vedela odpovedat na jednu otazku, bola by som rada: ak by sa jednalo o tehotenstvo, nebol by tento vytok namiesto MS?? Alebo natolko sa nevyznas??:)
Hnedý výtok môže súvisieť s nachladením,prasknutím cysty,poranením,tehotenstvom,stresom... Podľa opisu sa domnievam,že ide o poranenie,pri ďalšom styku opatrnejšie,sliznica je citlivá a prostredie bez prístupu vzduchu neumožňuje tak rýchle hojenie.Samozrejme,ako som písala,keby dačo-gynekológ.