nebudem zbytocne opisovat... som gay (absolutne mi to neprekaza), mam 17... za sebou 3 neuspesne pokusy o vztah /nie vztah, proste som ocakaval viac/, vsetko vdaka mojej naivite... prvy adept ma chcel len na sex, najhorsie bolo, ze som o tom vedel a pol roka som veril, ze ma bude milovat... on behal z postele do postele, co dost bolelo.. vlastne vsetko zacalo mojou uvahou o samovrazde.. toto sa tahalo pol roka, triaska, bolest, nechutenstvo... vytiahol ma z toho ten druhy, kt si ma namotal a ked som nedal, odhodil ma.. nasledovalo dlhe obdobie samoty, zvykol som si, ze existujem len sam pre seba, ze dalej to nezajde... laska mi nechybala, cely cas som neplakal, co bolo dost cudne, kedze som velmi citliva dusa... nedavno sa vsetko zmenilo, spoznal som uzasneho chalana, kt o mna stal.. cestoval som za nim 200km, bez problemov.. bolo nam skvelo.. dnes som sa dozvedel, ze uz je zrejme zadany... nieco sa vo mne zlomilo, zamrzol mi usmev... bojim sa, ze je vsetkemu koniec, ze som zatrpkol... nemam skutocnych priatelov, nikoho blizkeho.. otvorit sa dokazem len osobe, ktoru mam skutocne rad a tento krat uz nemam pravo.. aj ked viem, ze by som mohol docielit, aby zostal moj, nemam na to vlohy, pokazit niekomu vztah.. vsetko som mal v hlave naplanovane, krasne zaklady, avsak vsetko sa zase zrutilo... obavam sa, ze sa vrati taka ta "aktivna" faza toho, co som si myslel ze uz odislo... neviem, ci je to depresia, ale predpokladam.. mam strach ist k psychologovi, neviem si vsak sam pomoct... tiez som trochu psycho, v penazenke nosim ziletku a v taske flasticku s jedom, pre pripad, ze stratim svoj posledny ciel, co je len iluzia, pretoze ciel nemam, ale nahovaram si, ze mam... vie mi niekto pomoct? dakujem...
gay na pokraji...
v prvom rade by si mal tu ziletku vytiahnut a hodit rovno do kosa a ten jed vyliat do zachoda, samovrazdou sa nikdy nic nevyriesi, iba sa pripravis o buducnost, v ktorej sa vsetko môze obrat na dobreee, samozrejme aj nemusi ale prave preto sa oplati zit aby si to zistil a mohol to zmenit, si mladucny cely zivot mas pred sebou a to ze teraz si narazil na nespravnych ludi neznamena ze sa ti stastena obratila chrbtom, nadeli aj tebe kus stasticka a do tvojho zivota vstupi osobka, ktora za to stoji, ktora ta bude rozmaznavat a milovat, nestracaj nadej a ver ze co pride bude lepsie, good luck ;-)
Cursed treba si vziat z predoslych vztahov ponaucenie a nehrnut sa rychlo do dalsich len preto, ze nechces byt sam...nie je to ono.Mal by si na sebe popracovat, co sa tyka dusevneho zdravia...ziletku a jed okamzite vyhod, ved ty to vobec nepotrebujes. Si mlady chalan, poviem ti tak.Vies kolkymi vztahmi som presla ja az som nasla toho praveho???? By si sa divil. Obrat svoju tvar k slnku a vsetky tiene padnu za teba....
to prejde,aj ked to mas tazke to je pravda,nevzdavaj sa,za stastie si treba nieco aj vytrpiet a ty si si uz vytrpel,takze teraz pride to dobre ver mi=)
cav cursed,nemal by si vsetko v zivote brat az tak vazne, musis hladiet na svet triezvymi ocami.ved mas iba 17- si este velmi mlady. na vztah mas este dost casu. Chapem ze potrebujes mat pri sebe blizku osobu, kt. mozes verit, ved kto nie? No ak to budes silit nic z toho.A co rodicia, surodenci? Ved tí ta urcite miluju a podporuju. ci nie?
a ta samovrazda-to hadam nemyslis vazne. ved si mlady a cely zivot mas pred sebou. Fajn, mozes mat zle obdobie no to prejde a opat bude dobre, urcite.A psychologa urcite navstiv, preco by si sa bal? Vypocuje ta, poradi, urcite sa budes citit lepsie.Ved za to nic nedas a mozno ti pomoze. A co tvoj ciel? Mas 17-co tak skola? Studuj, vzdelavaj sa , chod na vysoku, alebo sa venuj sportu- zabi cas !!!preco by mal byt tvojim hlavnym cielom vazny vztah!ja viem opakujem sa , ale mas iba 17!!! To pride!!!
Nech je tvojim cielom dostat sa na vysku napr.Naozaj velmi velmi ti drzim prsty!