nebudem zbytocne opisovat... som gay (absolutne mi to neprekaza), mam 17... za sebou 3 neuspesne pokusy o vztah /nie vztah, proste som ocakaval viac/, vsetko vdaka mojej naivite... prvy adept ma chcel len na sex, najhorsie bolo, ze som o tom vedel a pol roka som veril, ze ma bude milovat... on behal z postele do postele, co dost bolelo.. vlastne vsetko zacalo mojou uvahou o samovrazde.. toto sa tahalo pol roka, triaska, bolest, nechutenstvo... vytiahol ma z toho ten druhy, kt si ma namotal a ked som nedal, odhodil ma.. nasledovalo dlhe obdobie samoty, zvykol som si, ze existujem len sam pre seba, ze dalej to nezajde... laska mi nechybala, cely cas som neplakal, co bolo dost cudne, kedze som velmi citliva dusa... nedavno sa vsetko zmenilo, spoznal som uzasneho chalana, kt o mna stal.. cestoval som za nim 200km, bez problemov.. bolo nam skvelo.. dnes som sa dozvedel, ze uz je zrejme zadany... nieco sa vo mne zlomilo, zamrzol mi usmev... bojim sa, ze je vsetkemu koniec, ze som zatrpkol... nemam skutocnych priatelov, nikoho blizkeho.. otvorit sa dokazem len osobe, ktoru mam skutocne rad a tento krat uz nemam pravo.. aj ked viem, ze by som mohol docielit, aby zostal moj, nemam na to vlohy, pokazit niekomu vztah.. vsetko som mal v hlave naplanovane, krasne zaklady, avsak vsetko sa zase zrutilo... obavam sa, ze sa vrati taka ta "aktivna" faza toho, co som si myslel ze uz odislo... neviem, ci je to depresia, ale predpokladam.. mam strach ist k psychologovi, neviem si vsak sam pomoct... tiez som trochu psycho, v penazenke nosim ziletku a v taske flasticku s jedom, pre pripad, ze stratim svoj posledny ciel, co je len iluzia, pretoze ciel nemam, ale nahovaram si, ze mam... vie mi niekto pomoct? dakujem...
gay na pokraji...
možno by ti pomohlo,keby si si našiel kamaráta,alebo kamarátku na vykecanie sa....určite by sa niekto našiel,kto by ti rozumel a načúval tvojim problémom...A láska? Vela ludí kôli láske trpí,nie každý o tom chce hovoriť...ešte stretneš v živote vela priatelov,lebo sa vieš lahko zalúbiť..a to je asi tvoj problém.Chodievaj medzi ludí,zabávaj sa....on príde
co to trepes,mas len 17 a cely zivot pred sebou,ja mam 31,a stale hladam,viac odvahy,a zacni si trocha verit,drzim ti palce,zvladnes to