mam 20 rokov a zistili mi nador v prsniku, absolvovala som 2x USG, 2x termovizne a cytologicke vysetrenie (punkcia). jedna sa o benigny n., cca. 32 mm lož., zloženie z viacerych bilat. denz. zliaz, vylucena cystosa phyllod., objavil sa mi len pred par mesiacmi a bol zaznamenany velmi rychly narast, co sa tyka velkosti. termin operacie spada na 4.10.07 podla lunarneho kalendara sa jedna o den v znameni raka, toto znamenie ma okrem ineho silny vplyv na organy ako hrudnik, pluca , zaludok, etc. a prave v dnoch raka sa odporuca vyhnut zakrokom a operaciam spominanych organov. aky je VAS nazor na tuto tematiku, a aku prioritu by ste tomu prilozili..? ktore dni su vhodne pre takyto zakrok, a ktorym dnom by sa malo vyhnut? vopred dakujem za Vasu odpoved.
operacia nadoru / prsnik
prepac,ze trochu od veci ale ako si to zbadala alebo ako to citit ze nieco take mas v prsniku. je to aj vidiet?zaujima ma to moc.
a k tomu horoskopu,no vies ja som veriaca osobka a ja by som to skor nechala v rukach bozich ako sa hovori ako sa stresovat kvoli nejakemu horoskopu.prave naopak musis nazberat vela sil a byt pokojna a vsetko dobre dopadne. drzim palce...
dik za odpoved ak bude...