Ahojte,pouziva niektora z vas vlasovu kozmetiku matrix?Ja by som si chcela kupit matrix biolage,viem,ze sa predava len vo vybranych kadernictvach,ale neviem,kolko stoji,mozete mi napisat aspon priblizne?A takisto by som bola rada,keby ste mi napisali,ako ste s nou boli spokojne.vopred dakujem.
Matrix - vlasova kozmetika
prosim neviete mi povedat kolko sa plati postovne a nad kolko sk musim mat objednavku ked si chcem objednat vyrobky zo stranky www.ucesy-online.sk ????
ale je to draha kozmetika.
ja nerobim takze si ju nemozem dovolit.
a mama by mi taku drahu koz.nekupila.
o niecom lacnejsom a ucinejsom neviete?
dakujem.
odporucam je to vynikajuce =)))
Ja chodim pravidelne do kadernictva si tuto kozmetiku kupovat. Na farbene vlasy pouzivam sampon /250ml/ za 349,- amam aj ochranny balzam pre suche vlasy/250ml/ takisto 439,- ale je to viditelne uz po druhom umyti.Ide o hydroterapiu, tieto vyrobky obsahuju Aloe vera, morske riasy a citronovu travu, salviu a psenicne klicky.Vyskusala som aj Biolage na oslabene vlasy, tam som si kupila celu sadu vyrobkov.Sampon,posilnujuca starostlivost,neoplachujuca starostlivost a cera-repair.Bolo to drahsie, ale investicia sa mi vyplatila.Ak by ta nieco este zaujimalo, ozvi sa.