JA WAS STRASNE MOC PROSIM

Príspevok v téme: JA WAS STRASNE MOC PROSIM
miriam3512

je normalne ked ma jeden chalan prstowal asi hodinu pred tim ako sme mali mat pohlawni stik a nezmestil sa mi tam a bola som panna???a dalsi krat ked som este isla tak ma prstowal asi jednim prstom a aj tak sa mi tam nezmestil je to normlane alebo potrebujem dlhsiupredohru....prosim nepiste take weci ze a ti mas kolko rokow odpisujete iba na to co som sa pitala dakukjem ti co ma chapu.....a prosim odpiste

cica

je to strasne,neviem,kolko mas rokov,ale podla pisma by som povedala,ze 14.mas same tvrdky,co ta asi netrapi,ale na toto si zvedava.mala by si este s chutou drat skolske lavice a neskusat veci,ktore ti nejdu a mas na ne evidentne este cas.

pethuska

ahojte baby...chcela by som sa vas opytat ohladom antikoncepcie...mam 17rokov..od kolko rokov si ju mozem ist dat predpisat sama bez rodica?pls surne. dakujem vopred:)

zlatko112

Ahoj,neboj nie si jediná čo má takýto problém, my s priateľom sme mali ten istý problém, podarilo sa to až na tretí krát, myslela som fakt, že už to vzdá. Musíš sa len uvoľniť a pomaly sa to podarí.Tak držím palce.