NEZMESTI....POMOOOC

Príspevok v téme: NEZMESTI....POMOOOC
miriam3512

je normalne ked ma jeden chalan prstowal asi hodinu pred tim ako sme mali mat pohlawni stik a nezmestil sa mi tam a bola som panna???a dalsi krat ked som este isla tak ma prstowal asi jednim prstom a aj tak sa mi tam nezmestil je to normlane alebo potrebujem dlhsiupredohru....prosim nepiste take weci ze a ti mas kolko rokow odpisujete iba na to co som sa pitala dakukjem ti co ma chapu.....a prosim odpiste

sandy635

asi tak hlavne sa uvolni,nestresuj a skus si najst pohodlnu polohu.a predtym ako tvoj chalan do teba vojde prstami by ta mal drazdit a neist hned dovnutra...to by ta mohlo uvolnit a pripravit.a kolko to mas rokov? :)

denisa

Mila Miriam: uz vo svojom prispevku si sama uvedomujes, ze otazky o tom, kolko mas rokov su namieste. Obzwlast pri twojom sposobe vijadrovanya.
Ked si panna tak je podla mna normalne, ze sa mu tam prst nezmesti, najme ked si stiahnuta.

sellomia

podla mna by si sa mala v tej danej chvili uvolnit.bo vyzera to tak ze si mala poriadne stiahnute a napnute svaly pri vstupe do vaginy.takze klud, pokoj a dlha predohra...