prosim pomoc

stasticko

financie, byvanie-to by som nenazvala prave bla bla...tvoj priatel je velmi zodpovedny co je fajn, pokial to neprehana.Sorry ale moj nazor je taky ze dietatko musia chciet dvaja a on ho evidentne este nechcel- no mal na to mysliet skor . Ja vas sice nepoznam, no zvonku je to dost blba situacia. nechap to zle , babatko je pozehlanim. A ako ho mate presvedcit? Ved cakas dietatko, nie stado volov- urcite sa to da zvladnut.
Ak ta miluje, bude sa s tebou tesit, ocakavat, vychovavat!
A to, ze je taky starostlivy a opatreny urcie vnimaj ako jeho plus!
Vsetko dobre a vela stastia!

vrr

to je dobre, ze priatela milujes.. len je tu este niekto, kto potrebuje, aby si ho prave Ty milovala.. mas to tazke..

Alternativa

Je to narocne, pre Vas oboch, vlastne troch. Musi mat Tvoj partner priestor, aby novu situaciu spracoval, predychal. To, ze odisiel a Ty si sama, sa da pochopit. Potrebuje byt sam, mozno s kamaratom. Bud pokojna, cas vsetko vyriesi. Snaz sa, ked sa vrati, nerozpravat len o novej situacii a urcite ziadnu histeriu. Nech zacne sam. Inak, on je sam a Vy ste uz dvaja, takze za dvoch sa uz inak rozmysla. Velmi drzim palce.
Vrr,
si to naozaj Ty, co sa uz vyse roka pozname? Alebo niekto iny pod Tvojim nickom? Dufam, ze si v pohodicke :D, tak sa usmej, cau

mamina22

ja dufam tiez ze je to len teraz ale mam strach co ak nie...nechcem sa dietatkavzdat ale ja ho starsne milujem a neviem co robit teraz...starsny pocitnechal ma samu doma, prvykrat bbez neho...mysim ze fakt to dietatkonechce

vrr

nenechaj si ublizit. Ver mi, ak by Ta i pre dietatko nechal, bude to mensia bolest ako keby si si malicke mala dat vziat a vycitat si to budes do konca zivota. Dietatko je radost. A priatel tiez nema 15, tak nech sa k tomu novemu clovecikovi postavi zodpovedne a nie zbabelo.. uz je na ceste, treba sa nan pripravit. Ak babo este nechcel, mal na to mysliet preventivne.