Bola som chora, a stale som smrkala nos...noo a za nasledok to ma to, ze sa mi tam dole v okoli nosnych dierok odrela koza od casteho fukania nosa vreckovkami.Neviete ako sa toho rychlo zbavit??? Ono je to cervene a lupe sa to, a strasne to pali...a uplne vysusene je to..Som si na to davala ten hojivy zazrak z oriflamu ale nejako moc to nepomohlo...Nemate nejaku radu co na to davat aby to co najrychlejsie zmizlo??? DAKUJEM ZA AKEKOLVEK RADY ;)
SOS_SOS prosim
ja to robim tak ze estelen mi to zacne, tak si po kazdom smrkani natriem nos dobre na hrubo masnym kremom, nivea ta klasicka v kovovom obale a stale si ho mastim a taky problem potom nemam
skus kokosovy olej
Mne na to pomaha klasicka mast Jeleni loj.
no ja ked mam nadchu a toto sa mi stane,tak to natrem hociakym labellom alebo balzamom na pery a do rana to uz neboli a neni cervene,po par dnoch sa to sice zosupe ale myslim ze tomu sa nevyhnes.
vyhľadaj dobrého akupunkturistu-nech preliečí pľúca,odstráni nádchu a nech uberie z jangu a pridá jínu a odstráni zápal nosa.
mno dala som si uz framikoinovu masticku, nastastie sme ju mali doma taze netrebalo ist do lekarne...tak uvidim zajtra ci pomohlo aspon trosku
annye presne toto mal môj syn/20/ vyzeral hrozne bala som sa že čo to má tiež od smrkania bol u doktorky a dala mu masť presne tu ju mám FUCIDIN krém 15g je tu 139 ale na predpis 53sk skus po dvoch dňoch sa mu to krásne zahojilo tiež to mal od smrkania .100% zaberie napíš potom.papa
dakujem:))
vitazulen nosna mast-len neviem ci ju este robia.
mne sa stalo to iste....sla som za lekarkou a ta mi dala nejaku mast len uz neviem aku....alebo skus ist do lekarne a tam sa spytaj co by ti poradili.