Bedrové klby, vypadávanie vlasov...

babka1

zdravim vsetkych,bola by som velmi rada keby mi niekdo naozaj poradil co robit pri koxatroze 3 az 4 stupna bedrovich klbou spojenu s reumatickymi tazkostami vo vsetkych klboch,vyskusala som uz hocico,uz mi ani lieky nepomahaju,dakujem vsetkym

klby

Ako to už u mnohých žien po štyridsiatke býva, aj ja som sa stretla s problémami nadváhy a pohybového ústrojenstva. Moja hmotnosť vystúpila poriadne nad limit mojej výšky - priznávam až plus 15 kg. Nech som robila čokoľvek - od hladovky až po „zaručené" diéty propagované v reklamných šotoch, neuspela som.

Bol to nielen problém vzhľadový, ale i zdravotný. Moje narušené bedrové kĺby vážne trpeli nielen pre nadváhu, ale aj pre opotrebovanú kĺbovú chrupavku. Obmedzená pohyblivosť, bolesť pri akomkoľvek pohybe, problémy s chôdzou...

Až raz, pred rokom, oslovil ma priateľ: „Čo takto skúsiť Super Soya Lecithin od CVI? Skús, neobanuješ!” Moja počiatočná nedôvera - áno, bola tam. Ale povedala som si: „Skúsim, nech sa ukáže!”

Dnes som už šťastná, že mi blízke okolie ponúklo takúto možnosť a ja som poslúchla. Skúsila som - a ajhľa! Moje zdravotné problémy s bedrovými kĺbmi a nadváhou sa upravili. Za veľmi krátky čas - 6 týždňov - bola moja hmotnosť opäť úmerná mojej výške a ja znovu žijem. Žijem plnohodnotným životom, a to sa vôbec neobmedzujem v jedle! Skrátka, “papám” - ale hlavne: turistika - áno, práca - áno, akýkoľvek pohyb - áno...

andulka

Je každého osobná vec, od koho si dá poradiť. Skúste k sebe posadiť 5 lekárov a každý vám povie svoj názor. Možno by sa zhodli len dvaja. Je jedno, čoho by sa to týkalo. Každý má svoje skúsenosti. Jeden možno odporučí aj alternatívnu liečbu, iný ju zatracuje, lebo sa bojí, že príde o pacientov. Možno RNG propaguje svoje doplnky, ale nôž na krku nedrží nikomu. Poznám lekára /imunológ mojich dvoch detí a už aj môj/, ktorý chodieva na školenia do Ameriky. Možno iný lekár by nešiel ani za svet - lebo sa mu už nechce učiť novinky v spôsoboch liečby. Nezabudnite, že my sme o niekoľko rokov pozadu, čo sa týka nových možností. Jednoducho na to nemáme financie. Ale treba si pomáhať, ako vieme. Mne toto fórum dáva strašne veľa, veľa informácií a rád. Musím povedať, že keď idem od lekára, pripadám si ako tupec, lebo neviem, čo mi je a pripadám si vždy ako hypochonder. Bejka, chápem ťa, že si nedôverčivá. Ja som v podstate taká istá. Zober si, ako ja, z každého niečo, a rob, ako uznáš za vhodné. Ale kĺby treba rozhodne liečiť, lebo nás nosia. Mňa dnes nebolí žiadny a preto som makala v záhradke. Ešte včera som mala teplotu 37,4, ale dnes sa cítim dobre. Bejka, pozdravujem tvoje detičky. Andulka

kosa

bejka,
ak domaci lekar nevedel co ma robit, tak jednoznacne poslal chorych za lekarmi do nemocnice, kde uz viacero spekulovali co treba robit s chorym ( to bolo kedysik).
nepochybuj, ze Pan RNG,
hoci nema diplom, tak MA SKUSENOSTI.
a VZDY sa ho mozes opytat na jeho SECOND OPINION.
a co sa tyka tehotenstva, tak RNG len potvrdzuje overeny fakt- ze pocas tehotenstva JEDEN organizmus pracuje PRE DVE OSOBY. NAPLNO.

RNG

Snazim sa byt objektivny v radach.
Ved to nie je pre mna zarobkova cinnost, ale misia= strata.
Moje informacne zdroje su periodika uspesnych a znamych lekarov s preferenciou pre alternativne metody a prirodzene prostriedky.
Za 14 rokov som ich nazbieral tisice stran.Moje osobne preferencie vyplyvaju z nich.
Ja sam som k tomu velmi malo pridal. Jedine snad svoje osobne skusenosti s jednotlivymi doplnkami.

Ktory somar(a ja sa za neho rozhodne nepovazujem, v USA som celkom uspesny podnikatel) by isiel vedome do stratoveho obchodu, keby nemal nejake ine pohnutky, nez zarobok!

Napriek tomu je velmi rozumne hladat ine nazory, ja nikdy neverim na prvy krat jedinemu zdroju.

bejka

Ani nie, len som si nie istá, či si dostatočne objektívny, ak rozumieš... Potrebovala by som nezávisle poradiť.

RNG

Samozrejme ze propagujem doplnky vyzivy. Ved som ich sam vyberal z velkeho vyberu v USA podla toho ake su ucinne a cenove pristupne.
Moja misia bola priniest na Slovensko vysokokvalitne a cenove pristupne doplnky. Vidis na tom nieco zleho?