PROSIM PORADTE MI MENZES SOM MALA 9,10,11,12, A PRIATEL TO DAL DO MNA 22 MOZEM BYT TEHOTNA A PO KOLKYCH DNOCH BY SOM SI MALA UROBIT TEST MYSLITE ZE TO MOZEM AJ HNED NA 3 DEN ZE MI TO ZISTI TAK ZAVCASU. VELMI DAKUJEM ZA RADY
TEHOTENSTVO
môžem byť tehotná aj, keď som deň po pohlavnom styku dostala menstr. ?? ak by sa náhodou dostali do mňa spermie tak sa to nejak vyplavi alebo je tu riziko otehotnenia?
myslim si ze este je moc skoro si test robit a takyto vysledok potom nie je vobec spolahlivy.
PRAVE SOM SI UROBILA TEST VYSIEL NEGATIVNE PO 2 dnoch od poh.styku myslite ze som neplodna ved boli aj plodne dni som pozerala na prispevkoch poradte
tak bez do lekarne tam ti lepsie poradia...tak urcite take testy su ze uz po troch dnoch ,ale neviem ci su spolahlive...ale skus tam to vedia
moja gynekologicka ma dovolenku 3 tyzdne a ja to potrebujem vediet co budeme vybavovat svadbu
jaaj tak ked chcete dietatko tak to je spoko potom...no myslim ze ak si tehotna tak su testy uz po troch dnoch ktore ti to ukazu...sa spytaj v lekarni..ale vies keby zajdes k doktorovi ten ti spravi krvne testy a budes to vediet hned na 100%
CHCEME DIETATKO ALE CHCELA BY SOM TO VEDIET PRVEJ SME SPOLU UZ 3 roky a nejak mu to teraz uslo, a by sme vedeli co a ako . myslis ze mi to zisti po 2 dnoch
ahoj, pozerala som si aj predchadzajuce prisprevky k inym temam a bol tam link na vypocet plodnych dni. Nazov prispevku je plodne a neplodne dni. Tak skus to :) zalezi podla toho ako dlho ti trva cyklus, ale vyzera to podla toho prepoctu, ze si mala plodne dni
no mozes ale to co ti vinde sa nemozes na to spoliehat podla mna...este nemas v tele tolko toho tehotenskeho hormonu aby ti to vedel presne ukazat...a preco nejdes po ten postinor??ci ty to babetko chces teraz neviem:)
A MOZEM SI TEN TEST UROBIT PO 2 dnoch