zily- poradte prosim

RNG

Vytvaranie zrazenin v krcovych zilach je nielen mozne, ale pravidelne. Preto lekari meraju mnozstvo malych zrazenin v krvi-tromboidy.
Ludia, co maju v krvi tromboidy by mali pravidelne kazdodenne brat nejaky prostriedok na znizenie lepkavosti platniciek(antikoagulant).
V prirode je plno prostriedkov, vsetky proteolyticke enzymi maju tuto vlastnost, mimoriadne ucinne su nattokinaza/nattozyme a serrapeptaza/serrazyme, ktore vedia rozpustit aj velke zrazeniny, a to ucinnejsie, ako bezne pouzivany heparin.
Naviac sa daju brat vo forme toboliek.
Japonci beru natto v svojej natto kvasenej soji kazdodenne ako prilohu,takze sa nejedna o novu latku, len o izolovany enzym z beznych potravin v Japonsku.
Ciastocne ucinne su aj Bromelain(z ananasu), papain(z papaje)a rybacie oleje tiez znizuju zrazanlivost dostatocne ucinne. Az natolko, ze nad 35 gramov denne sa neodporuca brat kvoli moznosti vykrvacania z nedostatocnej koagulacie.

agina

Zjavne viditelne krcove zily by som odporucala vybrat, pretoze je uz aj tak nefunkcna a moze sa vam z nej uvolnit nejaka zrazenina, ktora sa dostane do krvneho obehu....

RNG

Niektore antioxidanty pracuju na krcove zily ciastocne. Napr pouzivaj casto krem z vytazkom pagastanu konskeho(polsky vyrobok Venitan, 1% escinu+)

andrea2

mam problem s jednou krcovou zilou je dost velka a mavam dost casto krce a trpne mi noha.bola som na odbornom vysetreni a doporucili mi operaciu.ze je to jedina moznost ako zila zmizne a ze sa uz na takom mieste neobnovi,mam ju na vnutornej strane kolena.poradte mi prosim co mam robit

melissa

môžu to byť vnútorné krčové žily, nejaký iný cievny problém, príp.bolesti vyžarujúce z chrbtice, reumatologický problém. Navštív lekára, nech ťa pošle na odborné vyštrenia, ale nezávidím ti, chodím už 2roky a konečná diagnoza-ŽIADNA
KONKRĚTNA!!!!
Ale urob si detoxikáciu tela-ráno nalačno vypi min.pol litra odstatej vody, pridaj do stravy vlakninu, ovocie, zeleninu, obmedz mäso, kúp si nejaké výživové doplnky na očistu tela,čriev, posilnenie imunity, ale nezabudni na probiotiká na obnovenie dobrých baktérií v tele.... V lekárni ti poradia aj medzi bylinkami, aj medzi tými chemickejšími...