Zlodejská všeobecná

Príspevok v téme: Zlodejská všeobecná
marka22

Už mám toho naozaj po krk, nie dosť, že Všeobecná platila inzeráty s ministerskou propagandou, ale naviac ešte prihodila korupciu za 139 miliónov, keď priamym zadaním bez tendra oslovila firmu Asseco, kde je zhodou okolností v predstavenstve bývala poslankyňa za Smer Angyalová. Korupcia ako vyšitá a to už nehovorim o oftalmologických prístrojoch, ktoré sa predražene nakupuju po Paškových kupánoch. Dokedy im to ešte bude táto spoločnosť tolerovať. Chcú zrušiť poisťovne a nechať tu len jednu skorumpovanú Všeobecnú. Prečítajte si prosím tento článok, som zvedavá, čo si o tom myslíte. ekonomika.etrend.sk

horal

Stat = arogancia, podvody a moc. VSEOBECNA ZDRAVOTNA = arogancia, podvody a moc. Ak zrusia sukromne, odmietam sa poistit tam, kde mi to stat nakaze a kludne sa budem aj sudit. Stat nema pravo odomna vyberat peniaze, ked ich pouziva neefektivne a netransparentne a ja mam pravo na ochranu majetku a zdravia.

janosik1

vsetko, co je statne je nahovno.
jednak sa to veselo tuneluje, jednak su sluzby na slabej urovni.

lenze v nasom state je plno ludi, ktori si myslia, ze stat je skvely organizator, ktory vie aj usetrit.

genius

Neviem co tu nadavate jak male deti. To ze je Vseobecna nanic vie kazdy. A co? Chodte do sukromnej a hotovo, ako ja.

rihana

To co predvadza na pobockach Vseobecna som nikde inde nezazila!! Arogancia, moc peniaze. Tak neprijemnych ludi som nikde inde nezazila, staci tam ist a o 5minut mate pokazeny cely den. Urcite idem do inej poistovne!

bumbo

Ja ti odpoviem. Dovtedy kym sa tu najdu hlupaci. Co uveria ze Paskovi, Ficovi a Valentovicovi ide o zdravotnictvo a ludi. A nie o to nahrabat vsetky prachy do vseobecnej aby potom mohli rozdavat svojim este viac ako doteraz. Blbec nepochopi, normalny clovek pokruti hlavou a inteligent sa asi odstahuje.