Preco musim byt taky?

Príspevok v téme: Preco musim byt taky?
nedostal som meno :-)

Vysvetlite mi to niekto?
Vyzeram sice dobre, s opacnym pohlavim si vymienam pohlady aj 5-10krat denne,ale vzdy to skonci len pri pohladoch.
Nikdy nemam odvahu prist a ozvat sa jej.
Uz sa mi aj niektore ozvali sami,ale ja som bol proste taky blby,ze som ju stale "odfajcil",a ani neviem preco :-(
Zatial mi takato situacia ako tak vyhovuje,ale toto nemoze trvat vecne.
Nedavno som mal 16,babu som zatial nemal,i ked prilezitosti bolo az-az.
Som asi sprosty

ovečka

Ahoj, mám pocit, že si neuvedomuješ jednu vec: keď sa tým kočkám neozývaš, napriek tomu, že ony tebe áno, asi to bude tým, že o ne proste nemáš záujem. Asi ešte jednoducho nie si pripravený na nejaký vážny vzťah. S8m píšeš, e ti to takto, bez baby, vyhovuje. Preto je tu riešenie číslo dva :) nepozeraj sa na baby len ako na možné koriste :), skús si hľadať kamarátky, fakt dobré baby, s ktorými si máš čo povedať, máte spoločné záľuby a tak. Časom sa možno z niektorej vyvinie láska, ale každopádne mať priateľov, aj opačného pohlavia, ti môže jedine pomôcť. Sprostý by si bol vtedy, keby si mal každý večer inú alebo keby si tú svoju podvádzal. Si veľmi múdry chalan, lebo si uvedomuješ, čo chceš a čo nie a to sa cení. Buď sám sebou a ži si život tak, aby si sa ty sám za seb anikdy nehabil, aby si mal čisté svedomie. :) papa

stasticko

Cav nepovedala by som ze si sprosty ale nezrely. Pises ze mas 16 a este si nemal babu- no a co -ved mas 16! Nemas sa kam ponahlat, to pride samo!!!
vela stastia!

agina

Nic sa neboj, vsetko pride postupne a samo. Nic netreba silit. Ak ta momentalne dievcata nezaujimaju, tak sa naplno venuj skole a svojim konickom. A vyckaj casu ako hus klasu.

dustyna

Hlavne bud za kazdych okolnosti sam sebou a daj sancu,aby ta dievca,malo moznost spoznat.Vlastne aby ste mali moznost spoznat sa vzajomne,potom postupne vsetko pride samo,ani sa nebudes stacit divit,aky budes spontanny v pritomnosti dievcata,ktore ti bude sympaticke:).Vela stastia

nie si sam :)

Tiež som bol taký, mohol som mať každú v mojom meste, fakt tie najlepšie "kusy" boli do mna zbláznené, ale ja som nemal v tej dobe o baby záujem, možno aj to bol dovod prečo po mne šli... Proste som sa hanbil a nevedel som čo s babou robiť. Síce som to prelomil o niečo skôr ako ty, ale každý sme iný. Chce to čas a ono to príde samé. Si len hanblivý, ako som aj ja... Pritom o nič nejde a zober to z tej druhej stránky, aspon nie si kurevník ako všetci ostatní a si o niečo cennejší.

2 bez mena :)

no to je tazka otazka. skus to prekonat. nabuduce, ked budes mat prilezitost, tak ju vyuzi a neutekaj. casom sa to zmeni a nebude ti to robit az taky problem.