Dávno u zubára

Príspevok v téme: Dávno u zubára
venuša

Ahojte! Mám taký problém, že u zubára som už nebola približne 4 roky, a teraz by som potrebovala k nemu zájsť, ale už sa dopredu bojím. Neviete čo z toho môžem mať? Veď každý rok by sme mali chodiť na vyšetrenie aspoň raz! Počula som, že oveľa viac budem platiť, ako normálne, alebo že ma môže aj vyhodiť. Máte s tým skúsenosti?!

Adulka

Vyhodiť ťa nemôže,je to tvoja vec ako často tam chodíš. Ale budeš platiť plnú sumu keďže nemáš preventívnu prehliadku.

janka

Ja som bola u zubára po 3 rokoch a vôbec som neplatila viac. Za bielu vložku sa platí 120 sk a za plombu 180 sk. Takže nemusíš mať žiaden strach.

klokan

A milujem tie ich sproste pohrdave poznamky o stave tvojho chrupu,ked prides po dlhsej dobe.Citis sa ako male sproste decko .

klokan

ja som u zubara nebola uz 4 roky odkedy sa mi narodilo dieta.tiez trpnem co bude.momentalne by som potrebovala ist tiez- zlomil sa mi zub,ale jednoducho na to nemam. som rada ked mam rano na jogurt a mlieko pre deti a nie tisicku preflakat u zubara.je to strasne smutne ale je to bohuzial tak.zubara si dnes mozu dovolit iba majetnejsi ludia

aljoska

Pokial si nemala preventívnu prehliadku minulý rok tak budeš platit viacej.Ale vyhodit by ta nemal,akurát ta objedná.Ale záleží od lekára.

majka.s.

som pocula, ze do konca augusta si treba nechat urobit preventivnu prehliadku u zubara, lebo inak buduci rok budu zvysovat svoje ceny o tretinu a to uz budu velke peniaze.

agina

Kazdy ma pravo na preventivnu prehliadku raz za rok - bezplatne. Nic sa neboj, nevyhodi ta, akurat ti povie, ze uz si tam dlho nebola a to je vsetko. Objedna ta na dalsi termin, na ktory sa snaz ale prist, ak mas problemy...