Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PSYCHOFARMAKA,RNG,UZIVA ICH NIEKTO?

lencok1

ok, snad som porozumela, a ked budem postupne vysadzovat ad, samozrejme pod dohladom lekara, mozem zacat uzivat ten 5-HTP...teda v kombinacii, pri znizovani?

RNG

Jedine, ako sa da vist z navykovych antidepresiv tak ako aj z inych drog je prestat ich brat.
Samozrejme to je velky problem kedze sa jedna o navykove drogy, snad postupne znizovanie a postupne pridavanie prirodzenych je najprijatelnejsie.
Osobnu skusenost s tym nemam..
Co som poznal par drogarov, ti prestaly "cold turkey"tj odrazu a v specialnych instituciach(doslova gumove izby a pod 24 hodin dohladom lekara.
To je ale brutalna metoda a odporucena len pri pobyte v instituciach, kde sa postaraju o bezpecnost pacienta-sameho pred sebou.
Preto "po domacky" by som robil len postupne uberanie syntetickych ad. a postupne pridavanie prirodnych.

lencok1

RNG ja by som bez antidepresiv uz nebola medzi zivymi...!!! uz je tomu sest rokov, boli to strasne muky, tak porad ako prejst z ad na ten 5-HTP, uzivam ich sest rokov s prestavkami...je to vobec mozne prejst z ad na 5-HTP a ako postupovat, nad si sa zamyslel? ale v dobrom to myslim...

RNG

5-HTP sa v tele meni na serotonin. Priroddzene, bez skodlivych bocnych ucinkov.
Tvoje lieky adresuju hladinu serotoninu,nic viac, ale maju hromadu skodlivych nasledkov.
Podobne temy uz bezali(uzkost,depresia , slabost)

jj

MOJA TERAPIA ZATIAL:MG500mg 1-1-1,FRONTIN 1-0-0,DEPRIM 1-1-2,B-KOMPLEX FORTE 0-1-0....ZATIAL JE TO OK.ALE DAKEDY MAM VELMI ZLE DNI.Z NICOHO NIC TO NA MNA PRIDE,SLABOST,UNAVA,APATIA.VECER JE TO ZVYCAJNE LEPSIE.V NOCI SA ZOBUDIM A NEMOZEM ZASPAT.JE TAM UZKOST,STALE SI CHYTAM TEP,CI ZIJEM.NEMAS S TYM DAKE SKUSENOSTI RNG???A CO JE TO 5-HTP???ES MI DOTERAZ NEVADILI.ALE TERAZ NA TO MYSLIM CASTEJSIE.DAKEDY STACILO UKLUDNENIE OD DOKTOROV,TERAZ NIE.

jj

DOPOR.MI TO INTERNISTA.NA PREKONANIE OBDOBIA.NEPOVEDAL NA AKO DLHO.CO SI O TOM MYSLIS???BERIEM AJ DEPRIM-LUBOVNIK 1-1-2TBL.NIEKEDY SA MI TAZSIE DYCHA,PICHA PRI SRDCI.MYSLIM SI ZE JE KONEC.ALE VS.O CHVILU ODOYZNIE.BOLELA MA HLAVA.TAKE PICHANIE,TEPLO,BLESKY V HLAVE.DAVAM SI ANOPYRIN 100MG 1 DENNE.A SKONCILO TO.ASPON DAKY USPECH.TAK RAZ-2RAZY DO MESIACA SI DAM ZOPICLON 7,5MG 0-0-1TBL.NEVIEM BYT AKOSI V NOCI SAM.POZNAM LIEKY,ALE TY SA ASI LEPSIE VYZNAS RNG.A TIE MOJE ES.

RNG

Frontin(alprazolam, druh benzodiazepinu) je navykova droga, ktoru aj vyrobca neodporuca pouzivat dlho a velmi tazko sa s nej odhakne.
Kedze je viacero prirodnych prostriedkov proti uzkosti a depresii, nechapem, preco by mal clovek vobec brat co aj kratkodobo skodlivu navykovu drogu.
Depresia nie je bakterrialna choroba, ktora sa da vyliecit za 2 tyzdne pouzivania antibiotik.
Tam treba nieco brat dlhy cas, mozno roky a podla potreby(raz viac, raz menej, ako sa clovek citi)
Na to su benzodiazepiny absolutne nevhodne.
Nemozno ich brat pridlho, nesmia sa menit davky a nakoniec clovek na ne doplati.
Pozrite na podobne temy: uzkost,strach depresia ,zavraty atd.
Doplnky spominane:lubovnik bodkovany(st johns Wort), L-triptophan alebo lepsie 5-HTP plus vitaminy skupiny B(stress- B) a D, mineraly,omega 3 oleje a podobne.
K tomu zdrava telesna aktivita(prechadzky s hlbokym dychanim, yoga, thai chi), a dobra vesela spolocnost