ach zasa to na mna prislo.ale zacnem od zaciatku zacal sa mi ruct cely zivot, lasky, priatelstva, skola a vsetko okoo toho a tak som len jedneho dna chytila noznice a sprawila par zarezov do ruky to bolo nic o par dni znvoa a tak som pokracovala kazdy den cim dalej tym hlbsie :((( potom om skoncila v nemocnici a vtedy mi tuklo ze s tym musim prestat prestala som ale len na mesiac...vcera som zacala opet ale uz nie len ruky ale aj nohy uz :(
ach zasa som si ublizila:(
rodicov zaujimalo vtedy davnejsie potom zacali schvovat setko ostre z dohladu a podla nich pomohlo lenze nepomohlo nikdy.......a ja sa nedokazem mat rada ekd som vzdy opusteba a citim sa zbytocna
Ty sa hlavne musis naucit mat rada seba samu.
a rodicov nezaujimalo, preco si sa ocitla v nemocnici?
ja to zvladnem aale neviem ako odbotrnu pomoc uz nechceem
obavam sa, ze to sama nezvladnes. nechcem ta podcenovat, ale myslim, ze je velmi mala pravdepodobnost, ze to sama zvladnes. vyhladaj odbornu pomoc!!!
jasne poviem rodicom a ty ma bez mihnutia oka zasastrcia na psychiatriu..
Mám problémy, mám starosti, ale v mojom živote nič nie je také dôležité, ako moje deti. Hlavne syn, ktorý je v kritickom veku a často mu hovorím, že každý problém sa dá riešiť. Problémy sa neriešia útekom z domu, pojedaním liekov... Predpokladám, že aj ty si pre rodičov všetko a určite by im bolo ľúto, že ty sa trápiš a vaši ti nepomohli to vyriešiť.
noo na krku est dlho budem mat 15tku :((((((( a odbornu pomoc nechcem uz
vyhladaj odbornú pomoc...
kolko mas rokov?