SOM ZVEDAVY NA VASE NAZORY A POSTREHY.
Kedy sa stava z dievcata ZENA?
Moj nazor-z chlapca sa stava muz a z dievcata zena,ked im zacne niekto vykat(aj o 3 roky mladsi):D
mate pravdu mozeme tu diskutovat otom donekonecna a mat milion spravnych odpovedi a viacere mozu byt spravne ale podla mna sa stava s dievcata zena ked si uvedomy ze je cas darovat niekomu zivot a pokusi sa oto ci uz plodna je alebo nie, a z muza sa stava muz v tedy ako napisal stanley ked sa dokaze postarat nie o seba ale o svoju rodinu a byt jej verny to je naozaj muz, ja mam 23 a som stale este len chlapec aj ked mam priatelku uz 6 rokov
nooo,slecny ja si myslim,ze je to tym pocitom.
hmm..no tak to je potom dost rozporuplne ze kedy to je z dievcata zena a kedy z xlapca muz...mohli by nam pomoct aj iny prispievatelia do tohoto fora
Myslim si, ze je to velmi individualne kedy sa z dievcatka stava zena. Kazdy jeden z nas ma na to ine kriteria... Ja si myslim,ze medznikom kedy sa z dievcatka stava zena je vtedy, ked ju okolie zacne vnimat ako zenu :) a prepacte mi tu chybu... mnohi :) xi xi
Mno, zaujimava otazocka... Mnohy povedia, ze ked dostane prvu menstruaciu... ja ju mam uz od 11, tak to asi nie je ten medznik :) uz som prisla aj do veku, kedy moje telo vyzera ako zenske (mam 25r), ale ze by som bola zenou? Pohlavny styk tiez nie je tym medznikom, lebo v dnesnej dobe, ako som si tu precitala, nie je problem zacat aj v 13 alebo nebodaj skor. A to su podla mna este deticky, ktore chcu nieco nove skusit. Pripajam sa ku Gerde7, ze zenou sa stane, ked porodi dieta... Lenze tu prichadza dalsi problem... co tie, ktore nemozu mat nikdy deti... to nie su zeny?
NO,JA SOM CHLAP,ALE ODPOVEDAT TI NEVIEM...
MAM 21 ALE CHLAP JE AZ TEN,KTO SA VIE POSTARAT SAM O SEBA A ZABEZPECIT VSETKO PRE SVOJU RODINU. podla mna...
niektore kmene to maju celkom premyslene s tymi ritualmi ked xlapec sa stava muzom..ale mi sme civilizacia a tu urcite rituali nik nerobi len aby sa stal z xlapca muz...cakam nejaky prispevok aj od xlapa..ale piseme tu len mi dvaja:D:D
ze tema na velku diskusiu...
no tak to je take cudne...
zeby ked uz zacne fungovat ako chlap?NIEKTORY ZACNU DOST SKORO A SU ESTE DETI..