Ahojte, prosim vas, neviem ci je toto diskusia akurat na tento problem, ale trapi ma problem, s ktorym nemam vobec ziadne skusenosti. Skuste prosim poradit. Ide o to, v zivote som sa nesklamal, co sa lasky tyka. Vzdy som vsetko lahko prekusol, az teraz. Vo februari skoncil vstah, ktory som ukoncil z vlastnej iniciativy. A vsak po mesiaci ma to zacalo neskutocne trapit a chcel som vsetko vratit do povodneho stavu. Uvedomujem si ze som spravil chybu, aj som vsetko doticnej vysvetlil, ospravedlnil sa jednoducho som spravil vsetko pre to aby mi dokazala odpustit. Nebola v tom ziadna nevera, nic, len som sa zlakol zavazkov a potreboval som si byt isty ze ona je ta prava s ktorou chcem zostarnut. Problem je v tom, ze uz neexistuje cesta nazad, ale mna to aj po pol roku stale trapi. Nemozem na to ani pomysliet, lebo stracam energiu do dalsich dni. Skusal som nadviazat aj ine vstahy, ale jednoducho to nejde, stale na nu musim mysliet, vsetko mi ju pripomina. Prosim vas neviete mi poradit ako to dostat z hlavy? Viem ze na tomto svete nie som sam kto sa spalil, len ja neviem ako to prekonat. Myslite ze pomoze psycholog? Prosim ako dalej? Dakujem
Ako zacat od znovu?
tak tak.. chce to len cas. samozrejme plati aj vec, ze s novou laskou sa lepsie zabuda na staru. ja som mal tiez za sebou dlhorcny vztah, ktory som ukoncil ani neviem preco a mal som vzapati pocit, ze to bolo to najhorsie co som mohol spravit. stale som musel nanu mysliet, aj ked som mal ine, ale casom to preslo a prisla ina - lepsia. proste liekom na lasku je len laska.
Robo,chce to len cas...mozno veeeeeeela casu.....drzim palceky a vela stasticka v buducnosti