Ahojte. Práve som sa dozvedela, že kamarát si začal s priateľovou bývalou. Chceme sa s tým kamarátom stretávať, ale ja s ňou fakt nechcem mať nič do činenia. Zažili ste takéto niečo niekto? Ako sa mám správať, ak by sme s nimi niekedy išli von?? Prosím, podaďte mi....
Priateľova bývala
Ja viem, to nie je dobrý nápad stretávať sa s ňou, mám z toho strach. Neviem, či sa dokážem toľko pretvarovať. Nechceme o kamaráta prísť. Ja mu lásku prajem, ale bojím sa aby to moje šťastie neohrozilo.
noo myslim si,ze to vobec nie je dobry napad,aby ste sa s nou stretavali..nevies ake ma umysli..a mozno ti chce vratit to,ze sa s nou tvoj priatel rozisiel koly tebe...tak si radsej davaj pozor..
Verím, že si inteligentnejšia ako "tvoja sokyňa", využi to
Len sa bojím, aby ona cez neho nechcela naspäť získať môjho priateľa. Verím mu, len on sa s ňou rozišiel kvôli mne. Začína to byť nejaký začarovaný kruh, a prepadajú ma všeliaké myšlienky.
Súhlasím s lilotkou
Hej, zažila. Raz si k nám prisadla priateľova bývalá, ale len na chvíľu. Mala som chuť jej vyškriabať oči. Ja jednoducho s tou babou nemôžem sedieť za jedným stolom. Ale našťastie s ňou von nechodíme. Ty to máš ťažšie. Ja na tvojom mieste by som sa s kamarátom bavila, ale narovinu by som mu povedala, že nech sa nehnevá, ale ju v láske nemám. Nech sa vžije do tvojej kože. Ak je normálny, pochopí to.