Moj mi navrhol, ze by ma chcel oholit, ale mam z toho dost obavy.. Mohla by to byt sranda, ale chcelo by to viac o tom vediet.. Uz vas holil vas priatel? Alebo holili ste svoju milu? Prosim, popiste co najviac.. :-) Kujem
Nechali (by) ste sa oholit priatelom?
Ajojte. No jasne,ze by som sa nechala, vsak to aj robime stim mojim. Ja sa kupem,on si klakne kumne,alebo je somnkou vo vani a holime a vsade. Je to prijemne a aj usetris si ty cas.
Mna moj partner holieval pravidelne a musim povedat, ze ma vzdy oholil lepsie, ako ja sama! Chlapi v tom skratka maju lepsi cvik a vedie, kde treba pokozku napnut, kde uvolnit....(z holenia tvare). A nielen, ze ma lepsie oholil, nikdy ma ani neporezal (narozdiel odo mna). Takze vrelo odporucam. :-)
svoju uz teraz manzelku holim pravidelne ja a je to uplne v pohode, mozes mu verit, ze sa bude maximalne snazit aby ta neporezal. A ja to takto aj vacsia zabava a vacsinou konci taketo holenie krasnym milovanim :-)
Slaninnka - ved z toho porezania mam hrozu...
inuska - ako by si to on zlizol? mne by to krvacalo zo zlej "dierky" (resp. rany..) a nie on!!
Ja som sa nechala tiez na to nahovorit a priatel holil mna a rovnako aj ja jeho a bolo to maximalne v pohode aj ked prvykrat troska zvlastne...treba mu verit a maximalne sa moze stat ze ta poreze,ale tak potom si mozes aspon vychutnavat jeho starostlivost,a jedno porezanie nic nieje.
V pohode ,treba partnerovi veriť na 100%, veď nakoniec by si to zlýzol on, ak by sa mu šmykla ruka
NO JA BY SOM TO AJ VYSKUSAL,ALE NECHEL BY SOM SA PRIPRAVIT O PEKNY VECER,KEBY SA MI NAHODOU SMYKLA RUKA...
NECHAM TO RADSEJ NA NU.
a mozno mam zvlastnu otazku, ale nebali ste sa, ze vas pritom poreze, alebo ze proste vas nejako mykne a nejako to skonci viac krvavo ako inokedy??
Vyskúšaj to. Nič to nie je. Ja som tiež najskôr váhala.