Zdraviiim, vcera som bola u gynegologa a nasiel mi vredik na krcku maternice, poslal ma ze s tym mam ist na 5min.operaciu kde ma uspia a odoberu vzorku na testy.. Ma s tym niekto skusenosti?? Spominal ze na zaklade testov bude postupovat pri jeho odstraneni.. Bud wyrezanim, zmrazenim.. Prosim kto zazil podelte sa so skusenostami. Dakujem pekne
Excizia - Vyrez z krcka maternice (nalez-vredik)
ano pri vedomi. Bol to skvor taky tlak (myslela som, ze sa pocikam;), snazila som sa byt uvolnena, tak ma to velmi nebolelo.Tiez som mala strach. Trvalo to mozno 5-7min..asi
a este, ze ked uz ti ten vredik zmrazoval, tak to bolo pri vedomi? dlho to trvalo? snad tu bolest potom aj ja zmaknem..
Jaaaj aha tak to ani ja netusim potom.. Mne tiez robil cytologicke wysetrenie, a ako ma pozeral tak tam objawil ten vredik, potom mi robil aj sono, ale to bolo w poriadku. No a poslal ma na ten 5min zakrok kde mi zoberu wzorku asi aby sa uistil ci tam niesu rakowinowe bunky, podla toho co som nasla na nete o tom.. joj sakris.. najhorsie je ze tam budem moct ist az o mesiac lebo idem do anglicka..
no ja som praveze nebola na ziadnej 5min operacii. Mne to zistili pri klasickom ambulantnom vysetreni a hned mi zobrali i vzorky na cytologiu (to bol asi len vyter) a este mi brali krv na nejake specialne vysetrenia (myslim,ze ci nemam rubeolu- bolo to neg)a este na ultrazvuk ma poslali.. mozno to zavysi i od miesta, kde sa ten vred spravil.. to naozaj neviem od coho taka mini operacia zavisi..
ahooj dakujem ze si odpisala, si zlata.. a mozem sa este spytat, tiez si bola predtym na tej 5minutowej operacii ze ta uspali a odobrali vzorku? ak ano, ako to prebiehalo?? bolo ti potom zakroku zle?
dakujem pekne
Hlavne sa netreba prilis stresovat, lebo to moze pridat na bolesti.. sice mne to nebolo tiez jedno.. uvolnit sa, mysliet na nieco pekne a verit lekarovi...
drzim Ti palce, ak Ti to budu robit
mne vred na krcku zamrazovali tekutym dusikom, ci niecim takym(nevyznam sa).. objednali ma na zakrok tesne po menzes.. bolo to neprijemne, ale dalo sa to vydrzat.. len potom asi 2 min po zakroku sa mi zacalo tocit v hlave a citila som naval horuca, ale ze je to normalne. A este asi hodinu som mala bolesti akoby menstruacne.. do prace som radsej potom uz nesla a bola som rada, ze bol so mnou manzel..
Este by ma zaujimalo, ci ma niekto skusenosti s dr.DANDAROM z Po. Dakujem veelmi pekne, piste!!