ja viem ze toto je forum o ludskom zdravi,no ja sa potrebujem opytat na vas nazor na zdravie psika.dnes ked sme odchadzali z chalupy mamina presla asi 5 mesacne stena.teda neviem ci vobec presla alebo len "pricvikla".kedze tam je asi zo 7 psov rozbiehala sa s tym ze nejaky by mohol byt pod autom,oni to oblubuju ale doteraz ked sa nastartovalo vzdy usli.isla max. 5-10 km rychlostou a to malinke neviem ci tak tvrdo spalo alebo co,tam proste ostalo a zrazu zacalo ukrutne pistat.sme rychlo zastali a ked som ho chcela spod auta vziat len poknuckavalo,zakrutilo chvostikom a ani sa nepohlo,tak bolo v soku.nakoniec sa mi ho podarilo odtial dostat,chodit chodilo aj ked dost mlandravo,trosku pokrivkavalo a na brusku pri pipikovi malo asi 1,5 cm dlhy skrabanec.bojim sa ale aby nemalo nejake vnutorne zranenia.som sprosta,mala som zdvihnut svoju velku,lenivu rit a ist sa pozret pod auto ci tam niekto neni :((( veterinar tu asi nebude ze?potrebovala by som pocut nejake ine nazory ci to moze byt vazne alebo nie,inak sa asi zblaznim :((((
prosim trosku podporte... :(((
:-)som rada ze je to uz lepsie teraz:-)
dakujem si moc zlata...snad bude vporiadku a potom mu kupim veliku hracku.
hej, su to nezodpovedni ludia, pretoze to steniatko je este malicke, a nevedome ze aut sa treba vyhybat.je mi to luto,ze sa tak trapis.vermi ze aj ja by som sa.ale snad ked nabuduce tam prides, tak zo steniatka uz bude velky psik:-)).veruze, taki ludia ako ten sused by nemali mat psov..nezasluzia si ich a ti psikovia si nezasluzia mat takych majitelov..
no lenze ja viem koho to bol pes,aj ti ostatni...vsetci su naseho suseda,ta chalupa je na lazoch cize nijake ploty ani nic take.sused sa o tie psy nijak moc nestara,len po nich hulaka cize vzdy su u nas a my im dame aj papat aj pohladkame.a najhorsie je ze prave toto steniatko som si uplne oblubila,keby nasi neboli tak proti tak uz je u nas doma :((( susued ked sa dosiel pozriet co sa deje lebo to pocul tak este tomu malinkemu chudatku vynadal ze co pod auta leze.neznasam takych ludi
januska, viem ze si z toho soku, vidiet/pocut/to osobne.vec je, ze to nebolo urobene naschval.ten psik nevies komu ani patril, tazko by ho bolo brat k veterinarovi.myslim si,ze tazke svedomie by mala mat osoba ktora necha take steniatka sa tulat/asi dedinske psiky, co??/ja mam rada velmi psiky, mam 2 psikov, tiez by som to zle znasala. co sa tyka tych zraneni,zalezi ktora cast bola zranena/ak bola/moj kamarat ma psa, ktoremu ako stenatu preslo auto labky, malo ich ako vyzehlene/doslova/a prezilo/i ked bolo to hrozne pocuvat/ale to bolo zrejme stastie v nestasti/cele je to o tom,ze je to vec ktoru nevratis, nemozes sa kvoli tomu trapit.mozno, ak sa nedajboze nieco take stane/alebo niekomu inemu a budes tam/tak budes reagovat inak na zaklade tejto skusenosti/.