prosim trosku podporte... :(((

Príspevok v téme: prosim trosku podporte... :(((
januška

ja viem ze toto je forum o ludskom zdravi,no ja sa potrebujem opytat na vas nazor na zdravie psika.dnes ked sme odchadzali z chalupy mamina presla asi 5 mesacne stena.teda neviem ci vobec presla alebo len "pricvikla".kedze tam je asi zo 7 psov rozbiehala sa s tym ze nejaky by mohol byt pod autom,oni to oblubuju ale doteraz ked sa nastartovalo vzdy usli.isla max. 5-10 km rychlostou a to malinke neviem ci tak tvrdo spalo alebo co,tam proste ostalo a zrazu zacalo ukrutne pistat.sme rychlo zastali a ked som ho chcela spod auta vziat len poknuckavalo,zakrutilo chvostikom a ani sa nepohlo,tak bolo v soku.nakoniec sa mi ho podarilo odtial dostat,chodit chodilo aj ked dost mlandravo,trosku pokrivkavalo a na brusku pri pipikovi malo asi 1,5 cm dlhy skrabanec.bojim sa ale aby nemalo nejake vnutorne zranenia.som sprosta,mala som zdvihnut svoju velku,lenivu rit a ist sa pozret pod auto ci tam niekto neni :((( veterinar tu asi nebude ze?potrebovala by som pocut nejake ine nazory ci to moze byt vazne alebo nie,inak sa asi zblaznim :((((

veronikaa

hej, su to nezodpovedni ludia, pretoze to steniatko je este malicke, a nevedome ze aut sa treba vyhybat.je mi to luto,ze sa tak trapis.vermi ze aj ja by som sa.ale snad ked nabuduce tam prides, tak zo steniatka uz bude velky psik:-)).veruze, taki ludia ako ten sused by nemali mat psov..nezasluzia si ich a ti psikovia si nezasluzia mat takych majitelov..

januška

no lenze ja viem koho to bol pes,aj ti ostatni...vsetci su naseho suseda,ta chalupa je na lazoch cize nijake ploty ani nic take.sused sa o tie psy nijak moc nestara,len po nich hulaka cize vzdy su u nas a my im dame aj papat aj pohladkame.a najhorsie je ze prave toto steniatko som si uplne oblubila,keby nasi neboli tak proti tak uz je u nas doma :((( susued ked sa dosiel pozriet co sa deje lebo to pocul tak este tomu malinkemu chudatku vynadal ze co pod auta leze.neznasam takych ludi

veronikaa

januska, viem ze si z toho soku, vidiet/pocut/to osobne.vec je, ze to nebolo urobene naschval.ten psik nevies komu ani patril, tazko by ho bolo brat k veterinarovi.myslim si,ze tazke svedomie by mala mat osoba ktora necha take steniatka sa tulat/asi dedinske psiky, co??/ja mam rada velmi psiky, mam 2 psikov, tiez by som to zle znasala. co sa tyka tych zraneni,zalezi ktora cast bola zranena/ak bola/moj kamarat ma psa, ktoremu ako stenatu preslo auto labky, malo ich ako vyzehlene/doslova/a prezilo/i ked bolo to hrozne pocuvat/ale to bolo zrejme stastie v nestasti/cele je to o tom,ze je to vec ktoru nevratis, nemozes sa kvoli tomu trapit.mozno, ak sa nedajboze nieco take stane/alebo niekomu inemu a budes tam/tak budes reagovat inak na zaklade tejto skusenosti/.