prosim kto vie, pomozte mi a ukludnite ma

Príspevok v téme: prosim kto vie, pomozte mi a ukludnite ma
minie

pohlavny styk som este nemala, som odcestovana uz dva mesiace v chladnej zemi irsko, menstruacia mi meska dva mesiace, mam napatie v prsnikoch a obcas ma pobolieva v podbrusku.tento stav uz mam vyse dvoch tyzdnov.stale nic.fakt neviem v com je problem.no a nemam pravidelnu menstruaciu.skuste napisat co si o tom myslite.prosim bo uz som z toho nervozna.

flower

to je uplne v pohode. zmena prostredia vyrazne ovplyvnuje menstruacny cyklus, tak ako aj ine faktory, napr. stres. uplne sa upokoj, o nic vazne nejde. ked sa tam zabehnes, tak ti aj menstruacia pride. hlavne nestresuj.

jasmina

kedze si pisala,ze si nemala pohlavny styk za posledny cas,alebo ked som pochopila nikdy,tak jasne,ze nemozes byt tehotna.ja tiez cestujem skoro kazde 3-4mesiace von a spat,a tiez pozorujem na tele zmeny,ako je nepravidelna menstruacia,zmeny nalad,prechladnutie,atd... nic si z toho nerob.su to normalne cestovatelske problemy spojene so zmenou prostredia,pocasia,mozno aj stresy a tak

.neboj

minie, toto mala presne aj moja kamaratka ked dosla do Anglicka.myslim si ze to bolo stresom, zmenou prostredia, mozno zmenou stravy.jej sa to upravilo asi za 2 mesiace.ale veruze uz bola aj k doktorke vychystana.

minie

dik aj tebe kavicka,hned som pokojnejsia.no uvidime.bo za dva tyzdne sa uz konecne vraciam domov.tak dufam ze vsetko je v pohode a skocim aj na gyndu.ete raz dik vsetkym

Ivka 1

Súhlasím s dievčatami.Skús si posedieť
v takej teplej vode akú znesieš a potom
si obleč teplejšie pyžamo a šup do postele. Trošku horúceho červeného vínka počas kúpeľa alebo po Ti rozprúdi
krv a uvoľní Ťa po psychickej stránke.

minie

diki moc zuzi.vies ale ked ja sa necitim choro.prechladnutie to urcite nebude.mam priznaky ako vzdy pred tym ako to mam dostat. problem je len v tom ze tie priznaky uz trvaju strasne dlho na moj vkus a stale menstruacia neprichadza.fakt mam z toho strasne nervy.ale no veru moze to byt aj zmenou prostredia a stresom.teda dufam ze je to iba to a menstruacia dojde.len kedy!!!!!?

kavicka

tak ja ti uplne poradim, moja sestra sla do Svajciarska, tiez zima strasna... bola tam 4 mesiace a kramy nemala ani raz.. a bolo to presne z prostredia a zo stresov..neboj sa, len sa teplucko obliekaj...uvidis casom to pride..je to jednoznacne tym prostredim..ale ak by si mala silne bolesti zajdi k lekarovi...jasne, ze ked sa ti nedaju prepustit kramy, ze to boli- prsia, brucho...drz sa!

zuzana z kosic

minie, ak mas pristup ku lekarovi, zajdi za nim, nech ta vysetri, mozno si len silno prechladena, alebo mas mozno stresy z neznameho prostredia, co sa moze prejavovat meskanim menstruacie.