Ahojte..Mohli by ste mi niekto poradit kto sa vyznate v testoch ?Jeden mesiac mi totizto meskalo skoro dva tyzdne aj som sa citila vselijako mala som priznaky tehotenske a robila som si aj dva testy a vysli pozitivne ale potom o dva dni som nakoniec dostala menzes je mozne ze som tehotna bola a sa to neuhniezdilo len?Lebo som tusim citala niekde niaky lekar tam hovoril ze vela zien ani nevie ze bolo tehotnych lebo sa to neuchyti mohlo to tak byt?Alebo tie testy klamali?Este sa mi totizto nestalo zeby vysli zle ked vyssiel pozitivny tehotna som naozaj bola a ked negativny nebola som tak neviem co si mam myslet .....dakujem za nazory=)
Je to mozne?
No ja viem ze su aj take ale toto sa stale uz trocha davnejsie teraz by bolo zbytocne chodit a u gyn som bola nedavno na prehliadke len tak asi pred mesiacom tehotna nejsom ....a ja si myslim ze nejsom stych ze by som mala menstruaciu v tehotenstve..uz som tehotna bola a menzes som nemala vobec=)tak nevie bud som tehotna bola alebo klamali testy ale zeby klamali az dva neviem len boh vie ako to bolo asi zbytocne riesit uz aj tak nato nepridem jak to bolo su len dve moznosti =)
choď na gyn a daj si zobrať krv.....sú tehotenstvá,kde môže byť aj menzes prvé mesiace..