ahojte, chcela by som sa vas spytat, ktore testy su najlepsie, ktorym sa da naozaj verit a ktory sa da robit skor ako v den mrchy, lebo poznam baby ktore s testami maju aj zle skusenosti
Tehotenske testy
Urob si tie test po kramoch ked budu meskat tak 5 dni po ja somt o robilatak niak po kramoch ked meskali 4-5 dni a vysiel mi pozitivny hned..ALE KAZDE SU ASI INE
robim v sklade lieciv a farmaceutickych vyrobkov a na tie tehotenske testy som sa pozeral... kazdy detekuje hladinu hCG... cize ak si kupite 2-3 a vsetky vam vyjdu na rovnako(ci uz negativne alebo pozitivne)je velka sanca ze to tak aj je...vela stastia
Ja ked budem mat podozrenie ze som tehotna, urcite nevybielim lekarne s tehotenskymi tesztami, ale pobezim k svojej doktorke, ktora mi oznami bud radostnu, alebo smutnu spravu.
podla mna je jedno jaky test kup si dva a kazdy iny druh...ja som si raz robila neviem asko sa volal presne jaj tusim seratec direct vysiel mi spravne pozitivne a bola to pravda robila som len tento jeden ..potom som kupovala aj rapipreg taka vanicka kde nakvapkas par kvapiek a tiez vysiel negativne a bola to pravda ale pred par mesiacmi sa mi stalo take nieco ze mi meskalo dva tyzdne a testy vysli pozitivne rapipreg az dva pozitivne a dostala som o dva dni neskortak mozno som tehotna aj bola lebo som mala vsetky priznaky tak neviem ale tehotna nejsom bola som u gynekologicky..mozno sa to len neuchytilo nexce sa mi verit zeby 2 klamali predtym vzdy vysli spravne!