Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotenske testy

aaanonymmm

moze to byt aj tym ze sa ti musi upravit cyklus, je to dost pravdepodobne ale ak mas nejake tusenie, tak si skus spravit test a uvidis

lenka84

Ahojte!vie mi niekto poradit pred mesiacom som vysadila tabletky pokusame sa o babo a uz som mala mat menzes pred 8 dnami.myslite si ze si mam urobit test alebo je to len preto ze sa mi po vysadeni musi upravit cyklus???dik

dfgjfyg

Urob si tie test po kramoch ked budu meskat tak 5 dni po ja somt o robilatak niak po kramoch ked meskali 4-5 dni a vysiel mi pozitivny hned..ALE KAZDE SU ASI INE

evusa2001

doporucujem tehotensky test AXIOM je citlivy a su dva v jednom baleni stoja asi okolo 70-80skk.

a som presne ZA co povedalal Marecek41 ma v tom pravdu ak ste najskor v 4tyzdni tehotenstva kazdy jeden test ukaze 2ciarky cize pozitiv.

marecek41

robim v sklade lieciv a farmaceutickych vyrobkov a na tie tehotenske testy som sa pozeral... kazdy detekuje hladinu hCG... cize ak si kupite 2-3 a vsetky vam vyjdu na rovnako(ci uz negativne alebo pozitivne)je velka sanca ze to tak aj je...vela stastia

agina

Ja ked budem mat podozrenie ze som tehotna, urcite nevybielim lekarne s tehotenskymi tesztami, ale pobezim k svojej doktorke, ktora mi oznami bud radostnu, alebo smutnu spravu.

aaanonymmm

Mne to este nemeska, takze je to ine, ale uz dnes mam 4 den bolesti v podbrusku a ked si trosku stlacim prsia, tak ma bolia.
Ale neviem ci ten test to ukaze po 11 dnoch. Ale ovu to byt nemoze (kedze to netrva 4 dni)

giguska184

ahoj mne tiez uz meska skoro dva tyzdne menzes a uz zacinam uvazovat ze si kupim test.Sama neviem este aky ale asi pojdem do lekarne a spytam sa aky maju a podla toho.

miminkaaa

podla mna je jedno jaky test kup si dva a kazdy iny druh...ja som si raz robila neviem asko sa volal presne jaj tusim seratec direct vysiel mi spravne pozitivne a bola to pravda robila som len tento jeden ..potom som kupovala aj rapipreg taka vanicka kde nakvapkas par kvapiek a tiez vysiel negativne a bola to pravda ale pred par mesiacmi sa mi stalo take nieco ze mi meskalo dva tyzdne a testy vysli pozitivne rapipreg az dva pozitivne a dostala som o dva dni neskortak mozno som tehotna aj bola lebo som mala vsetky priznaky tak neviem ale tehotna nejsom bola som u gynekologicky..mozno sa to len neuchytilo nexce sa mi verit zeby 2 klamali predtym vzdy vysli spravne!

Najčítanejšie články