zapojte sa baby-tyka sa to SVADIEB

elablue

Ale ako pisu ostatne baby ja som toho nazoru ze sa to tu vobec neoplati,nieze v malych mestach ale vobec na Slovensku, neni to taky trend ako v zahranici a tych svadobnych agentur je uz stejne vela.

elablue

Slavuska ty si iste pozerala ten film na STV Blazniva svadba co isiel vcera vecer,vsak? :-))) Aj mne sa ta praca zapacila,tam to bolo vykreslene velmi zaujimavo hehe.

agina

Takychto agentur svadobnych, ktori ti zariadia svadbu od A po Z je nespocetne mnozstvo. Pozri si www.mojasvadba.sk ja som bola rada, ze som si mohla povybavovat vsetko sama, zariadit, vyzdobit...avsak kto na to nema cas, urcite by to privital.Ale zatial je velmi malo takych dievcat a chalanom je to v podstate jedno.

stasticko

Ak to ma sancu na uspech, tak jedine vo velkych mestach. myslim si, ze pre vacsinu ludi by to boli vyhodene penieze, kedze obracaju kazdu korunu. No je tu urcite aj par prachacov, ktori by si aj zaplatili, len aby nemali zbytocne starosti.Myslim si, ze je to luxus, ktory si na Slovensku moze malokto dovolit. A okrem toho svadby sa planuju zavcasu, vsetko sa da stihnut! maloktora zena si da do svadby kafrat a este od cudzej zeny!Tot moj nazor, no ak neskusis, nevies!!! Vela stastia!!!

Aria

Slavuska, svadobne agentury existuju aj tu u nas a myslim ze je to super praca, aj ked tazka a zodpovedna, lebo priznajme si, ze ludia ktori maju na to aby si takuto agenturu zaplatili budu aj dost narocni, a niekedy je tazke im vyhoviet. A myslim ze je stale vela ludi, ktori to chcu mat po svojom a je im luto priplatit dalsich 20000 za to, ze im to niekto zorganizuje. Ale aj ja som kedysi uvazovala o takej praci. Urcite to musi byt krasne, najme ak sa to vydari a vsetci su spokojni.

lilith

To je individuálne, ja som typ človeka ktorý si chce a musí všetko zariadiť sám,aj svadbu sme si s manželom organizovali sami. Ale vo veľkých mestách by sa ta určite uchytilo. Vyskúšaj:)