Prezervativ

Príspevok v téme: Prezervativ
baby

Xcela by som sa spytat ako sa da vobec verit kondomom, teda pytam sa na ich spolahlivost. S priatelom ceme zacat sexualne zit a tabletky ece brat necem. Pocula som, ze 2 kondomy su istejsie ako 1 je to vobec pravda? Co mi odporucate ohladom tejto ochrany ? ...pls, piste aj svoje skusenosti s prezervativmi a tak :) thanx

jojojjj

Ja mam zasa zle skusenosti s kondomom ani nevieme co sa stalo a ostala som tehotna hned na prvy krat mozno sme len mali zly kondom ja neviem ale po tejto skusenosti by som ja kondom uz nikdy nepouzila...ale tak skus niaky kvalitny ked xces ale aj tak 100%to neni..jedine sexualna abstinencia je 100% takze tak =)

me

Ja už viac ako pol roka spím so svojím chlapcom... používam prezervatív a je to v pohode... určite by som to nerobila bez, mám na mysli prerušovaný pohl. styk... proste by som sa bála, čo ak mu niečo ušlo? No proste gumky sú fajn:))))

sandraa

to,ze si da dva kondomy..tak to si len pekne pokazis milovanie,ved aj ked ma muz jeden,tak to nie je bohvie co..skus sa poraditi s gynekologom o ochranach pri sexe..

yo3hi

nic nieje bezpecne na sto percent a dva kondomi to urcite nie kondomi su totiz natrete tzv lubrigantom aby sa lepsie klzali tak ze ked das dva moze ti jeden sklznut a nieje to asi pre dievcata prijemne vyberat si ho s pisulky.Vacsinou pomoze uz len gynekolog. kondom je na to aby sa predcasne neurobil do teba ak by ho nestihol vybrat. ale vacsinou ked sa spravi nech ho vyberie von..