ahojte, takze konecne som sa odhodlala ze so sebou nieco urobim a zhodim nadbytocne kilecka mam 170cm a priblizne 66 kilov a chcela by som dat dole takych 8.hlavne chcem schudnut tak aby neprisiel jojo efekt,a aby to bolo zdrave.keby slo dolu kilo tyzdenne bolo by to super, prosim vas aby ste mi uviedli priklad ako sa stravovat, co papat a kolko a co cvicit, moc dakujem
pomozte AKO SPRAVNE CHUDNUT
smejkaaaaa,ak sa Ti nechce velmi cvicit,zacni z cvikmi na formovanie postavy...nie je to narocne.Budes doma a staci 3x denne po par minutach,mam to vyskusane...hoci nikdy som nemala problem z postavou,ale jeden cas som zacala priberat,lebo zacali creva stavkovat,a mala som aj malo pohybu.Mam aj zdrav.probl.tak som zacala cvicit koli chrbtici,a tym sa my zase dala postava do poriadku...Zelam vela uspechov.Jasne,ze strava je velmi dolezita tiez.
Ahojte :O)
rozhodla som sa,,,ze schudnem,,, problem je v tom, ze vzdy schudnem aj 12 kil za velmi kratku dobu,,jem velmi malo a vela cvicim,,,po urcitom case ma to prestane bavit a kila,,ktore som schudla naberiem naspät :O((( Som typicky priklad jojo efektu,, Tentokrat chcem schudnut,ale uz navzdy. Mam 164 cm a vazim 64 kil. Chcem vas poprosit, ci neviete o nejakej dobrej stranke na nete,,kde sa docitam, ako sa stravovat? Pohybu mam dostatok, aj cvicim,problem je v tom, ze hlad zahanam cigaretami a pitim vody.
Za pomoc Vám vsetkym dakujem
dakujem vsetkym za rady:))budem sa snazit vylucit vsetko vyprazane, sladkosti a sladene napoje a vsetky chipsy, arasidy a veci podobne.a nahradim biele pecivo celozrnym. a samozrejme budem papkat pravidelne a to dost zeleninky a ovocia:))neviem jak sa odhodlam na to sportovanie asi budem chodit na plavaren.tak mi setci drzte palce, papa:))
vylúč vyprážané jedlá ochutené nápoje a sladkosti
Pripadne skus www.chudnutie-ako.sk, je tam tak nejak viac rozpisane, co radila thami...a asi ako jedine funguje :)
www.gastroenterolog.sk
Je to stránka lekára gastroenterológa, takže to musí byť zdravé chudnutie. A sú tam aj fotky ľudí, ktorým sa už podarilo schudnúť. Držím palce!
zdárek...takze v prvom rade, ak chces schudnut musis zacat jest 5-6x denne, ale mensie porcie. Namiesto bieleho peciva celozrnne, vyprazane jedla vobec, to iste plati pre zakusky,chipsy, colu, oriesky atd.ale mozes napr.rozne polievky, zeleninu-salaty, biele jogurty, kuracie maso/nevyprazane,zemiaky. Hl.pit vodu a caje a samozrejme cvicit..tak 3x do tyzdna...da sa to zvladnut aj ked zo zaciatku je to zmena ale vysledky pridu urcite.. :)
amybeag, hmm dik ale nieco co je v slovencine by sa nenaslo?:)
Vsetko je v ang.jazyku na www.phmiracleliving.com