3roc.dievca,caste zacervenania dole

Príspevok v téme: 3roc.dievca,caste zacervenania dole
ruza

Dcerka mava casto zacervenane genitalie,prave to preliecujeme sedacimi kupelmi z harmanceka,no bohvie ako to nezabera.Dcerka ma konecnik ma troska vpredsie blizsie ku genitaliam,ale dodrzujem hygienu,poriadne jej umyvam zadocek po velkej.Neviete poradit ako by sa dalo predist tym zacervenaniam?Aj priecku medzi konecnikom a genitaliam(priecku ma o nieco kratsiu,caa 13mm.Napiste prosim az viete nejak poradit.Dik.p.s.na nocnik uz chodi,takze nema plienku,ani v noci.

cla

ked ma často tieto problémy prečo ste nenavštívili doktorku? môže mať z toho rôzne problémy, ved je to ešte dieťa, tak mu treba pomôcť.
môže to byť aj práškom, mydlo, avivážou. tieto veci sú veľmi nebezpečné hygiene.požívaj málo prášku,sprchuj ju v čistej vode,repíkom,aviváž nepoužívaj vôbec.
a akú používaš masť? dávaš jej na to niečo? časté zápaly sú naozaj nebezpečné,treba s tým niečo robiť.

mia

Nechapem,ako nas mozes ziadat o radu pri tak vaznom probleme.Ved to dietatko musi trpiet.Jednoznacne si uz davno mala vyhladat lekarsku pomoc!

kili

nechcem ta strasit, ale mali sme podobny problem a po vysetreni krvi sa zistilo, ze ma zvysenu hladinu cukru, takze ja by som to rychlo preverila aj u lekara