ahojte ak je tu niekto kto mi muoze poradit prosim potrebujem pomuoct s jednou chulostivou otazkou.Muoj priatel by chcel mat somnou analny sex,ale ja sa akosi toho obavam alebo,co vzdy ked som odhodlana a poviem mu,ze to chcem aj ja a sme nato pripraveny obaja,nemuozem sa mu otvorit,zacne do mna vnikat,ale ja sa vtedy stiahnem a strasne ma to zacne boliet tak ho vzdy zastavim.Prosim pomuozte mi,ako sa da predist strachu a tej strasnej bolesti,pomuoze mi ak kupim lubrikacny gel,alebo co mam spravit,aby to nebolelo a aby som sa mohla otvorit pre muojho priatela?Milujem ho kazdy den mi hovory,ze mam strasne sexi zadok a velmi by chcel mat somnou pohlavny analny pohlavny styk,lebo ho to neskonale vzrusuje a ja chcem aby bol somnou stastny a aj ja to chcem,lebo som pocula,ze ak ma niekto analny sex velmi to vzrusuje.Prosim pomoooooooc.Dakujem
poloha
ja som zase pocula, ze muzova tuzba po analnom styku je podvedoma tuzba po homosexualnom styku. a napr. v arabskych krajinach je analny styk zakazany a trestany
Nerob to. Koleduješ si o zdravotne problemy. Váčšina analistov ich má. Ked toto dopíšem, uvidiš, koľko tu bude takých, že to je bezproblemové a budú ti radiť ako na to, ale tí čo tie problemi maju Ti moc toho nenapíšu.Keď maš sexi zadok, necha si s nim robi to čo mu robi dobre, ale nie anál.Keď budeš mať zdravotné problemi Ťa nechá, lebo mu nenastavíš ako to on chce.
V prvom rade by som nerobila nic, co ti je proti srsti.Za druhe, pri kazdom analnom sexe treba dodrziavat maximalnu hygienu a na samy pohlavny akt treba rozhodne pouzit lubrikacny gel, alebo kokosovy olej, ktory hned aj nici bakterie a virusy.Bez neho to neskusaj, pretoze sa moze stat, ze ti popraskaju zilky okolo konecnika a budes mat tzv. "fialovy anal". Takze takyto sex len s lubrikantom.