Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvy krat

lenka2583

kessy: nevieš, či má momentálne dovolenku, tá gynekologička? lebo som sa jej pokúšala viackrát dovolať a nedvíha mi telefon. dakujem

Marianka

hamillka, to nemyslis vazne, ze je to super vec ?!? ved gynekologicke vysetrenie je aspon podla mna najponizujucejsie vysetrenie, ktore zena v zivote podstupi. viem, ze je to potrebne. ale skvele??? no neviem...

kessy

siba:a este k tomu holeniu,aby si tam nemala vyrazky........skus si to potom natriet telovym mliekom,kt neobsahuje alkohol..mne to tiez pomaha

kessy

lenka2583:vajnorska 40
Gynekológia
MUDr. Emília Kolláriková
Ordinačné hodiny: P: 8,00 - 12,30, U: 11,00 - 14,30, S: 8,00 - 12,30, Š: 8,00 - 12,30, P: 8,00 - 12,30
Tel. 44 450 821, 1. posch., miestnosť č. 110

lenka2583

kessy: ja by som k tej tvojej šla, ale podľa tých informácii neviem zistiť kde je, vajnorská je dosť dlhá ulica, napíšeš presnú adresu prosím? a nejaké info o tom ako ordinuje, kedže už bude koniec skúškového a ja sa v blave budem vyskytovať až v septembri, tak aby som tam nešla zbytočne, môžeš aj sem, alebo na: sloniemlada@azet.sk

kessy

SIBA:ohladom toho holenia:chod tam tak ako ti je prijemne,ved gynekologovi je to sumafuk ci tam niektora pride hladka ako babatko alebo taka prirodzena...ver mi ze ten uz tych pipin ale videl...ja sa tiez holim a potom mam tiez take problemy ako ty...vzdy sa mozem znova oholit az po tyzdni...no a ked som isla k doktorke,tak som si to tak vypocitala,aby som k nej isla hladka ako babatko....ale to je uplne jedno ako tam pojdes,doktorku nezaujima ochlpenie ale nieco uplne ine....drzim ti palecky....a neboj sa toho,ved uz to zvladli mnohe pred tebou
ps:neviem ci sa bude chciet s tebou len porozpravat,asi ta aj vysetri,ono ked uvidi ze si tam 1x tak bude mily/a
a ked ti nebude az potom vyhovovat,kludne ho/ju zmen
A nechces typ na dobru doktorku z ba?ale iba pre studentky