dlhodoba slabost

Príspevok v téme: dlhodoba slabost
hyla

ahojte.tak mna uz dlhsi cas-3 mesiace trapi takyto problem.trpim celkovou slabostou ktora je uz dlhodoba.mam teraz narocne obdobie-praca,skola,dieta,skusky.zacalo sa to zavratami rano s prudkou bolestou hlavy a vracanim.neschopnostou cestovat lebo sa nauzea este zhorsila az na odpadnutie.pocase mi napravil ortoped krk,gastroenterolog mi dal lieky proti acidite,neurolog na tlmenie zavratov.citim sa lepsie ale nieco ma tazi vo vnutri stale a mampocit slabosti stale,vycerpanosti.este ma caka diplomovkaka a statnice a ziadne vitaminy nepomahaju.snazim sa pozitivne mysliet i cvicit.no neviem si rady.bolesti hlavy mam stale.ak niekto vie tak vopred vdaka.

hyla

damaxy.poprosila by som ta o sukromny nazor ak by ti to nevadilo.napis mi prosim ta mail s tvojou adresou mailovou ja by som ti to tam blizsie vysvetlila preco neviem spomalit.ak nie tak nevadi.dakujem za pochopenie.

damaxy

Každé vyčerpanie nás vovedie do kolapsu.Už máš varovné príznaky,spomal.Povieš,že sa nedá? Tvoje telo ta k tomu donúti,pretože už si vyberá donucovacie prostriedky.Lekár neskúma nejako príčinu,ked máš vela kyseliny tak ju zníži,pomože do bre,nepomože vymení niečo iné.Hyla určite si múdra a bystrá,ked tolko zvládaš,no bez oddychu to dalej nevydržíš.Všetko ostatné bude fungovat ako doteraz,len tebe bude zle.Tak pribrzdi a porozdeluj všetkým robotu a nechaj si pomáhat.Už aj ten text srší rýchlostou,takže si asi poriadne rozbehnutá.Pozitívne myslenie funguje ked si v pohode a vyrovnaná.Je to najhoršia,rada ktorú poznám,ked sa cítiš zle.Takto poradia len vtedy,ked chcú mat čiarku za účast na tvojich problémoch.Jediná rada oddych,možno dovolenka.Vieš každý si má naložit len tolko kolko unesie.Do určitej doby to bolo tak aj s tebou,skús si spomenút dokedy.Potom si si opat priložila,ale ide sa tažšie,ale ešte sa dá.No ak takto budeš pokračovat koniec ani nemusím dopísat.To bolo tak obrazne,lebo niekedy je dobre,ked si to človek vie predstavit.Tak.

zabiak

mne dnes trieskalo srdcom a potom sam sa nevedel nadychnut akoby mi niekto sedel na hrudi a tlacil.Ked som si dal magnezium tabletky tak to zmizlo a poobede ked sa znovu objavili priznaky tak som si znovu dal magn.a znovu to zmizlo. Z coho to bude? Co mam z toho vyvodit? Kde je pricina? Poradte niekto. Je to chore srdce alebo len stres a vypätie? Mal som posledne 2 tyzdne hrozne stresy.
am to riesit lekarom,a ktorym alebo staci to magnezium?
Vdaka za kazdu radu.