závidim ludom ktorý dokážu prechádzať problemy len mavnutim ruky. Závidim tým čo dokážu byť šťastny. Chcem tiež ten bezstarostný pocit, chcem sa smiať od srdca ale nejde to. Strašne ma to ubija a unavuje. Prečo prava je ja. Kedisy rozosmiate dieta ktore sa dokažalo smiat od srdca a dnes? je zo mna presny opak smiech na mojich perach je vidieť len velmi zriedka a ak hej tak nie je od srdca ale vynútený. Kedy mi už bude lepšie.....
závdim Vám ako to zvládate lebo ja nie
monika vsetko so vsetkym suvisi...to ake mas myslienky tak sa aj citis,taky mas aj zivot...
je to taky maly kolobeh,ked sa usmejes,pritiahnes k sebe usmevy a pozitivne veci...ked budes chodit zamracena nik si ta ani nevsimne...
velmi sa na to sustredis,velmi to chces..velmi nad tym premyslas... tes sa z malickosti,nemozes preskocit ocean k svojmu velkemu snu,musis k nemu kracat pomalicky..nezaoberaj sa tym a ono to samo pride. Zakon zivota,vzdy ked cosi velmi chceme,po niecom velmi tuzime nepride to,ked na to prestaneme mysliet vtedy si nas najde stastie a laska.
si velmi citliva,tak ako ja,tiez nedokazem nad niecim len tak mavnut rukou a ist dalej,tiez sa chcem opat smiat od srdca a este to nedokazem,ale viem,ze to raz pride,len sa na to nesmiem tak upinat,mysliet na to...
si strasny pesimista...zivot je taky krasny ze az...ja mam tolko problemov, ze az...poplacem si kazdy den... ale usmev je moj zivot, bez neho mi ide vsetko lahsie...mas nejake problemy?