Nevie niekto, aky pripravok z lekarne pomaha na slabsie oblicky? Mavam bolesti obliciek, aj ked nemam piesok ani kamene, trapia ma. Akykolvek problem ci nedoliecena chripka mi udiera prave na ne. Vie mi niekto poradit, ake pripravky by som si mohla zohnat? Dakujem.
Oblicky
kachita-akupnktúra,už sa dá zohnať
V podobnych temach som spomenul, ze brusnice(cerstve, stava, zavarene a lekvar, vsetko to obsahuje aktivnu latku kyselinu berbericku) vedia "odhaknut" bakterie v celom mocovom trakte=ladviny, mechur, mocovod.
Este lepsie pracuje d-manoza, napriklad vo vyrobku firmy Meda(spolu s propolisom), len by som odporucil vyssie davky, 8krat denne miesto 4krat, podla vyskumu viacerych alternativnych lekarov s D-manozou(ich uspech bol na liecenie bakterialnych zapalov ladvin pol lyzicky D-manozy kazde 3 hodiny, kura 3-4 dni)
Na cistenie a tiez mierne antimikrobialne z cajov najucinnejsi je chanca piedra, ktory nielenze ocisti nanosy(plak)ale za 4 az 8 tyzdnov (polievkova lyzica do 1/2 litra vody, varit 5 minut, odstat 20)rozpusti vacsine aj kamene, dokonca aj zlcove.
mozes skusit snad CranMax je to vytazok z brusnic je to od Swiss NATURAL najdes to aj na internete. Ja som to brala ked ma pobolievali oblicky a pomohlo to.