Moja mama veri takym veciam ezo-tero ci ako to pomenovat a vravi ze moje zenske problemy (vytoky a pod) mam kvoli znameniu. Citujem:"Znamenie Škorpióna ovláda vylučovacie a sexuálne orgány, preto títo ľudia môžu mať ohrozené tieto časti tela". A len tak zo srandy chcem vediet ci to moze byt pravda. Tak baby vsetky co mate zenske problemy, ktore ste Skorpionky?
Skorpionky
Stastna to zena ;)
nieco na tych znameniach urcite je...
Ale Vas je tu ,aj ja som skorpion,ale v tomto spojeni ma to este nenapadlo.Ja mam zaujimavy menstruacny cyklus posledne.2oj tyzdnovy,ale vraj problem je zo stresu,gynekolog nezistil ziadny problem.A spominam ,ze raz som mala aj cysty.Ale ja myslim,ze to vsetky znamenia,aj ked dost verim tymto veciam ,ktore sa pisu o ludoch a znameniach.
som skorpionka a plati to aj u mna, mam problemy s menstruaciou... :-(
tak na mna to urcite plati,okrem inych veci..od 10 rokov mam problemy s oblickami, musim si na ne davat velmi velky pozor a napriek tomu sa musim nalievat viac menej urolog.cajikom pravidelne.
a s gyn.infekciami je to podobne,staci aby niekto "prebehol" okolo a uz to mam.
ja som zasa citala o pannach ze mnohe su neuspokojene aj po cely zivot, teda nedosiahnu orgazmus. a ze su to zeny iba pre labuznikov a skusenych. a neviem co je na tom pravdy ale zhodou okolnosti som panna a velmi tazko uspokojitelna... :-P
ahoj ja som skorpionka v pravom zmysle slova,ale zatial som take problemy nemala.mam iba 19 tak neviem
problem bol ale s hrckou v prsniku.mozno to suvisi
a tiez verim ezo veciam,ale nie uplne do bodky :)
Ja na tie veci tiez neverim.. preto som zvedava kolko ludi sa najde ;) urcite je vela ludi ktori maju take problemy a skorpioni nie su.. ale zasa ak zo vsetkych tych ludi bude 90% skorpionov tak snad tomu zacnem aj verit ;)
no ja osobne som moc neveril na taketo veci ako je ezoterika a veci s tymto suvisiace, ale uz sa mi par razy stalo, ze to proste z nejakych neznamych dovodov platilo, fungovalo.