Baby poradte nejaky tajny recept aby ked sa oholim medzi nozkami sa mi nespravili skarede cervene vyrazky. Dik
po holeni
Ten krem Veet proti zarastaniu pouzivam po epilacii na nozky aj ruky, ale medzi nozkami to stipe,juuj.. a na obale je aj napisane, ze sa nema aplikovat na intimne miesta...tak radsej opatrne.
kacka.. mam elektricky holiaci strojcek, raz som dokonca skusila aj ten co chlpky vytrhava a nie len zreze ale ta bolest to bolo daco neuveritelne ;) tak som sa vratila ku ziletke.. ale toto je jediny vedlajsi efekt :/ je to dost neesteticke to aby clovek bol radsej chlpaty..
Kup si krem Veet proti cervenym vyrazkam, je to aj proti zarastaniu chlpkov, stoji cca 220,-
maťa, mne tiez najprv nepomohol, ale pak som si ten aviril davala tak castejsie - asi dvakrat do dna a teraz ked sa oholim, zesypem a je pohoda... pre istotu aj na druhy den a je pohoda ;-) skus znova
najlepsia na vyrazky je zinkova mast, ktoru mozte zakupit v lekarni. preventivne sa aplikuje ihned po holeni, alebo ak sa vytvori vyrazka kdekolvek na tele :)
mne nepomahalo absolutne nic, az raz som citala o tejto masticke, a je skutocne mi velmi pomohla
juuj vyrazky aj mna trapia - oholim sa a najskor to mam krasne hladucke ale na druhy den som vyhadzana....
este v lete ked sa opalujem a opalim si aj casti porpi plavkach tak je to trosku lepsie ale inak je to hroznee
A co pouzivas na holenie? Ziletku?
No ja mam taký istý problém :(po holení sa tam strašne vyhadžem. Čitala som ze najučinnejší je detský zasyp Aviril ale ani to mi nepomohlo ;(help meeeee !!!
Ja pouzivam taky balzam po holeni od nevea s panthenolom,len mne ucinkuje ked si dam hned potom ako sa oholim,teda ze sa najskor utriem a hned si ho dam.