MAVAM HERPESY DOST CASTO NA PERACH A OSTANE MI PO NICH TAKY CERVENY OPAR PORDADTE AKO BY SA TO DALO ODSTRANIT
DAKUJEM VELMI PEKNE
HERPESY POMOOOOOOOOOOOOOOOC
www.zdravie.sk
tato tema tu uz bezala x-krat! Preco si nezadas do vyhladavaca??? Je tam asi 20 tem s nazvom herpes, tu je jedna z nich.
Ahojte...prosim vas o radu, co by ste mi poradili na herpesy...Robia sa mi pravidelne kazdy druhy tyzden bud na perach alebo na nose,podnosom a pod...je to moc bolestive a neviem si s tym poradit..Momentalne som chora a ta bolest sa neda zniest...nevie mi niekto nieco poradit...dakujem vopred
selen, zinok, aloe, extrakt z olivovych listov, probiotika,strieborna koloidna voda ine.
Tema bezala mnohokrat.
Treba si zvysit imunitu proti virusom
vyhľadaj akupunktúru a daj si posilniť slezinu,herpes by mal zmiznúť
VEGETARIANKA NIESOM, ANI ANTIBIOTIKA NEBERIEM UZ SOM V KONCOCH
ked to mas casto, tak je mi luto, ale asi budes mat oslabenu imunitu, ked tvoje telo nevie zabojovat s virusom herpesu, ktory ti bude kolovat v krvi dozivotne.....nie si vegetarianka, alebo stale v strese, nervozna, neberies antibiotika casto alebo tak? skoc za imunologom, nech ti vysetri imunitu, ak ju mas narusenu, budes brat nejake tbl. a fajn....nemalo by sa ti to tak casto opakovat....