nizka váha

RNG

Ajka nezabudni na rybaci olej(zdroj EPA a DHA pre vyvoj nervovej sustavy dietata) a extra mineraly, hlavne neskorsie v tehotenstve, ked plod a neskor kojene dieta doslova rabuje matku o mineraly.

ajka125

dakujem za príspevky. Sophia, jedávam všetko ako predtým, len teraz dlávim viac zeleniny a ovocia, acidká a také blbosti. Váhu mám stále rovnaku.

msaj

na začiatku môžeš kľudne ešte aj schudnúť, ja som v 14tt.a do minulého týždňa som schudla 2-3kg, ale už cítim, že to začína pomaličky narastať, a tiež ma bolieva hlava, krvný obraz ukázal, že mám málo železa, čo som si aj myslela, hlavne kľud, žiadne stresy, keby niečo lekár by ťa upozornil , drž sa

asika

ked si prirodzene chuda od mala, tak by to malo byt v poriadku, hlavne ked sa citis byt v poriadku. poznam zeny ktore boli chude a v pohode zvladli tehotenstvo.a neviem zvyknes pit acidofilne mlieko? skusit mozes, ja som bola a este aj som chuda a od mlieka som pribrala 4kg. a okrem toho je to velmi zdrave. A od nicoho ineho sa mi pribrat nepodarilo.

petrana

ajka, ja mam 161,5 cm a 42 kg. Dieta este neplanujeme, ale bolo mi povedane (aj moja skusena mamka, aj gynekolog), ze pri mojej musej vahe by som mohla mat problemy dieta donosit, vraj by mohol jrozit potrat...Najprv si sa mala posnazit trochu pribrat, bolo od teba nezodpovedne otehotniet s tvojou vahou. Ja do toho nepojdem, kym nebudem mat aspon 47 kg. Nehcela som ta tym nastrasit, len si este vyssia a vazis tak ako ja...

zlata

vacsinou na zaciatku to tak byva.najprv sa chudne potom pribera.ale mozes sa zmienit svojmu gynekologovi on ti to vysvetli.