Suuurne by som konecne potrebovala zmenit a potrebujem radu, lebo neviem komu sa mam zverit. Potesilo by ma keby mal moj buduci dentista aj rontgen v ambulancii. A inak nie som vobec narocna :)
skvely odbornik na zubale v ke
Mne sa nezda,aj ked samozrejme,ako temer kazdy zubar,snazi sa dobre si na zuboch zarobit.Teraz mi bude robit nove keramicke korunky,jedna za 2200Sk.Biela blomba,ak sa nemylim,okolo 300Sk.Treba si to u neho overit,ake su ceny a az potom sa k nemu nahlasit.Viem len,ze ti,co im robil nove zuby,boli velmi spokojni a predtym boli aj u inych zubarov,takze vedia porovnavat.Aj ja,a nemam velmi dobre skusenosti s tymi predchadzajucimi.U tohto som uz niekolko rokov a som spokojny.
Ja chodim k Dr.Timkanicovi(mladsi).Ordinaciu ma v Starej nemocnici na Rastislavovej.Myslim si,ze je dost zanieteny do svojej prace a snazi sa ju robit precizne.Jeho spravanie je tiez celkom prijemne.A ma milu mladu sestricku(uz som zazil aj take sestricky,ktore ma odradili svojim spravanim od dalsich navstev)
Sidlo-vyskova budova nalavo od vratnice,este pred vstupom do arealu do nemocnice,horne poschodie,v lavom trakte