vsade mi ponukaju lubov.bod. syp. caj ze to je to iste Dakujem za odpoved
RNG prosim kde zozeniemSt John lub.bod.5-HTP
5-HTP je skratka pre 5-hydroxy triptophan, lepsia forma L-triptophanu na absorbciu a molekula je skoro totozna s serotoninom, ktory si telo z 5-HTP vie vyrobit.
Vyssie hladiny serotoninu v mozgu ukludnuju a davaju dobry pocit. Tiez prispeju k lepsiemu spanku.
Lubovnik obsahuje aktivne latky(hypericin), ktore na klinicku ucinnost treba brat v urcitych davkach.
Len tak caj bez znameho obsahu hypericinu velmi neucinkuje.
Na ucinnost treba 1/2 az 1.5 miligramu hypericinu denne.
Hypericin robi to iste, co synteticke drogy typu SSRI= nedovoli zaniknut(reabsorbovat sa )serotoninu, cim sa zvysia hladiny serotoninu v mozgu.
RNG prosim ta nie je mi velmi jasne z toho vsetkeho co vlastne to 5 htp znamena co to obsahuje,teda aku ucinu latku a ci to ozaj funguje na psychiku,prosim,odpis,chcem to kupit,ale neviem ako to funguje na psychiku, mam depky a rozne fobie a lieky nechcem.co je HTP?lubovnikovy caj som pila,ale nic moc tak neviem
----->, reklama Google pod nazvom doplnky vyzivy
RNG, chcela by som vediet len pribliznu cenu.
Na fore nemozem propagovat priamo vyrobky mojich obchodov.
Na tie sa musis pozriet do reklam. Co v mojich obchodoch nemaju na cenniku ti pripadne vedia predavacky zohnat, spytaj sa ich.
RNG, prosím ťa, koľko stoja tie posledné produkty, čo si napísal?
Ja sa koncentrujem len na potravinove doplnky. Lieky- na to sa musis pytat farmaceutov.
Medzi potravinovymi doplnkami su latky zabranujuce dokonalemu traveniu(vytazky z fazule, ktore zastavia vylucovanie skroby traviacich enzymov,neodporucam prilis, sposobuju znacny plynnatost, ked sa nestravene skroby dostanu do criev).
Dalej su latky zabranujuce ukladaniu tukov(hydroxycitricka kyselina, vytazky z Garcinie cambogie a CLA, podporujucej tvorbu svalstva na ukor tukov).
Prehanadla vseobecne vedu k podvyzive a nicia crevny trakt, neodporucam.
Je ale skupina latok, ktore zrychluju metabolizmus-tj aj spalovanie tukov.
Tzv. termogeneratory.
Viackrat som ich spomenul, v temach ako schudnut, napr theobroma cacao, guarana, citrus auracium,vytazky zo zeleneho caju atd.
Tiez existuju viacere prostriedky na potlacenie pocitu hladu: octy,vytazky z roznych kaktusovitych, hlavne nopal a hoodia gordonii atd.
Co by som vrele odporucal kazdemu, co chce trochu schudnut je kombinacia velmi uzitocnych antioxidantov, ktore maju zaroven dieteticke vlastnosti:
alfa lipoicka kyselina(2x200 mg) a vytazok zo zeleneho caju(2x700 mg, 40+% polyfenolov)