dnes som listovala v casaku a nasla som reklamu na tieto tabletky. Su tam 4 kury, pri prvej sa chudne do 12kg a pri 4tej viac ako 30kg. Ja by som potrebovala 5kg. Vraj stacila jedna kura a po vysadeni sa naspat nepribera. Aj by som sa na to dala, no len ci to niekto pozna a ci to aj zabralo.
Tabletky na chudnutie OK LINEA
ja mam reductil 15 mg na predpis od doktorky...predtym mi ale robila testy ci ho vobec mozem mat...podla mna je blbost si ho kupovat "na cierno" nicite si tym iba zdravie...
"Reductil 15 mg sa používa na liečbu pacientov s obezitou, u ktorých sa nepodarilo znížiť alebo sa len minimálne znížila hmotnosť pri primeranom redukčnom režime bez liekov, t. j. neboli schopní dosiahnuť alebo udržať si minimálne 5 % úbytok hmotnosti počas 3 mesiacov."
Toto je tiez z oficialnych materialov o Reductile, Maaartheeen. Urcite ma vedlajsie ucinky, ako kazdy liek. V com je problem? Ze ludia neodlisuju zdravu upravu svojej hmotnosti od nevyhnutnosti chudnut pri velkej nadvahe, ktora ohrozuje funkcie tela, cize nie je len esteticka zalezitost. Napr. takouto distribuciou cez postu kupou "pod rukou" je riziko prejavu skodlivosti vyrazne. Clovek to jednoducho neukontroluje, ach jaj.
Nuz pre tych, ktori nechcu do seba pchat skodlivu chemiu existuju prirodzene potlacace chuti a hladu, viackrat spomenute:ocot, theobroma cacao, nopal,hoodia gordonii.
Okrem toho su aj termogeneracne doplnky(spalovanie tukov)z rastlinneho sveta:extrakt zo zeleneho caju (spolu s alfa lipoickou kyselinou), citrus auracium, extrakt z guarany a rozne ine.
Vyber je bohaty, nechapem, preco musia ludia siahat za drahymi a skodlivymi syntetickymi liekmi.
precitajte si najskor toto ako zase zacnete rozoberat ten Reduktil...alebo si aj dalej kopte svoje hroby...
www.lady.sk
HAAALOO..NECELA SOM ABY SA TU ROZOBERAL REDUKTIL. POCULA/CITALA SOM OVELA VIAC NEGATIVNYCH NAZOROV NA REDUKTIL AKO TYCH KLADNYCH, TAKZE S REDUKTILOM NECEM NIC MAT. POTREBUJEM ZHODIT 5 KG..MAM 157CM A 50KG.
***PORADTE TABLETKY KTORE ZARUCENE POMOZU ZHODIT TYCH PAR KIL A NENABERIEM SPAT***
TO SA MI POTOM BUDE POTOM OVELA LAHSIE FORMOVAT POSTAVA CVICENIM KED UZ TIE KILA BUDU DOLEEE....PROSIIIM PISTEEEE :*