Tabletky na chudnutie OK LINEA

iveta

mam záujem , aká je cena reductilu, potrebujem nutne zhodiť, vzhľadom na vek a moju prácu sa mi to vôbec nedari, šport mi nič nehovori, ale dokážem si upraviť stravu

vicodin

ja mam reductil 15 mg na predpis od doktorky...predtym mi ale robila testy ci ho vobec mozem mat...podla mna je blbost si ho kupovat "na cierno" nicite si tym iba zdravie...

majus

ahojte : ) ja som si dnes kupila Reductil 10mg bez predpisu bez problemov v lekarni. Odporucila mi ho priamo farmaceutka z vlasntej pozitivnej skusenosti.. tak som zvedava ako to zaposobi na mna.. : )

Alternativa

"Reductil 15 mg sa používa na liečbu pacientov s obezitou, u ktorých sa nepodarilo znížiť alebo sa len minimálne znížila hmotnosť pri primeranom redukčnom režime bez liekov, t. j. neboli schopní dosiahnuť alebo udržať si minimálne 5 % úbytok hmotnosti počas 3 mesiacov."
Toto je tiez z oficialnych materialov o Reductile, Maaartheeen. Urcite ma vedlajsie ucinky, ako kazdy liek. V com je problem? Ze ludia neodlisuju zdravu upravu svojej hmotnosti od nevyhnutnosti chudnut pri velkej nadvahe, ktora ohrozuje funkcie tela, cize nie je len esteticka zalezitost. Napr. takouto distribuciou cez postu kupou "pod rukou" je riziko prejavu skodlivosti vyrazne. Clovek to jednoducho neukontroluje, ach jaj.

RNG

Nuz pre tych, ktori nechcu do seba pchat skodlivu chemiu existuju prirodzene potlacace chuti a hladu, viackrat spomenute:ocot, theobroma cacao, nopal,hoodia gordonii.
Okrem toho su aj termogeneracne doplnky(spalovanie tukov)z rastlinneho sveta:extrakt zo zeleneho caju (spolu s alfa lipoickou kyselinou), citrus auracium, extrakt z guarany a rozne ine.
Vyber je bohaty, nechapem, preco musia ludia siahat za drahymi a skodlivymi syntetickymi liekmi.

maaartheeen

BRATISLAVA: Pokial ma niekto zaujem o REDUCTIL 15mg., viem ho zohnat, 1 balenie/28tbl./ za 1660,-Sk.
Podmienkou je Tvoj 100% zdravotny stav, normalny krvny tlak a EKG.
Bratislava.
anderSEN75@azet.sk
Pripadne zaslem postou.

maaartheeen

lienkaa
clanok, ku ktoremu uvadzas link je stary vyse 5 rokov, odvtedy sa Reductil i nadalej distribuuje v celej EU aj napriek prisnym hodnotiacim kriteriam a nariadeniam, takze to s jeho skodlivostou nebude az take horuce... :-)

lienkaa

HAAALOO..NECELA SOM ABY SA TU ROZOBERAL REDUKTIL. POCULA/CITALA SOM OVELA VIAC NEGATIVNYCH NAZOROV NA REDUKTIL AKO TYCH KLADNYCH, TAKZE S REDUKTILOM NECEM NIC MAT. POTREBUJEM ZHODIT 5 KG..MAM 157CM A 50KG.
***PORADTE TABLETKY KTORE ZARUCENE POMOZU ZHODIT TYCH PAR KIL A NENABERIEM SPAT***
TO SA MI POTOM BUDE POTOM OVELA LAHSIE FORMOVAT POSTAVA CVICENIM KED UZ TIE KILA BUDU DOLEEE....PROSIIIM PISTEEEE :*

maaartheeen

pocutie:
PS:
Reductil 15 mg pôsobí hlavne na určité mediátory v mozgu, ktoré kontrolujú pocit hladu, nasýtenia a metabolickej aktivity, čo robí zmenu k zdravej výžive ľahšou.