Ako schudnúť
Ako schudnúť
je tu vela tem o tom, si ich najdi a pozri
Valery, ja si neviem predstavit že by som bola tučná, asi by som ani von nevychádzala a tlstla ešte viac, a s tým sebavedomím, fakt to zvyšuje aj to zrkadlo, aj ked vidíš obdivné pohlady, ale hlavne sa super citím
a este sa casto obzeraj naha v zrkadle. velmi casto! znie to blbo ale to fakt pomaha k vacsiemu sebavedomiu. zvyknes si na seba a zapacis sa sama sebe. potom ked budes mat dobru naladu pojde fakt vsetko lahsie ako pise dandala. a bude sa ti lahsie chudnut.
V prvom rade si prefolmuluj otázku - nie ako schudnúť (a potom sa tešiť ako sa zas budeš môcť napchávať) ale ako ostať navždy štíhla a prestať mať problemy s váhou. všetko je v hlave, uvedom si, že jedlo bude pre teba len niečo aby si mohla chodiť, robiť...nie hlavná vec v živote, samozrejme občas, pár krát do mesiaca si pochuť na čom chcešš, ale každý den zjedz len tolko, aby si ssi to večer mohla vymenovať a bud v pohybe. Velmi pomáha aj dobrá nálada a chuť do života, zvýši sa činnosť št.žľazy, pozri sa okolo seba a uvidíš, že smutní ľudia sú pomalý, v´čšinou tučnejší...Chceš sa predsa páčiť sebe, chalanom, iným ženám, je to úžasný pocit mať zo seba radosť, držím palce!
Alebo staci len nepapať vela sladkeho vela mastneho nepit vela sladkych malinoviek a trosku cvicit:)