Dovera kupila Union... a teraz co bude?

gimska

ludia sa stresuju podla mna zbytocne. vsak to nemozu len tak utat a vsetko zrusit. Citala som niekde, ze uhrady aj vsetko plati nadalej.

zancicka

Mona1 ja mám všeobecnú a zatiaľ som nemala žiadne problémy, všetko v pohode preplácajú. tieto zlučovania sú vždy také otázne, pretože väčšinou tú neistotu a obmedzenia znášajú pacienti.

IvanaIva

- suklo tak aspoň niekto nepanikári, lebo moja sestra mi ohľadom toho volá každý deň, už som z toho na porazenie a hlavne z nej:D tiež ju len utešujem, že dobre bude

Mona1

ked si vezmeme, ze ostala uz len potom vszp, to si rovno povedzme, ze nie je velka konkurencia pre doveru. hadam teda dodrzia aspon tie benefity.

suklo1125

ja by som zatial nepanikaril. okolo toho lieta kopa spekulacii a nikto poriadne nevie, ako to bude. tiez som zvedavy, co bude s benefitmi, ale nemyslim si, ze by ich len tak zo dna na den zrusili. pockajme radsej na konkretne informacie ;)

IvanaIva

- berca to máš pravdu, že by to tak aj podľa mňa dopadlo ale tak nemôžeme ešte nič hovoriť s istotou, keďže nevieme, ako to dopadne. som strašne zvedavá, keďže dôvera si môže teraz všetko spraviť, keď nemá až takú silnú konkurenciu

samithia

no uvidime, ako to bude. rozhodne ten konkurencny boj bude podla mna silnejsi, kedze "vypadol" jeden silny hrac. teraz to bude vlastne uz len medzi doverou a vszp.