je možné že som tehotná alebo čo to je?

Príspevok v téme: je možné že som tehotná alebo čo to je?
xyz

Ahojte. Beriem HAK a naposledy som nevynechala ten týždeň na menštruáciu (kôli dovolenke). Výdy ho beriem v presne dannú hodinu a ešte som na to ani raz nezabudla. Ale problém je v tom, že beriem ešte rôzne iné lieky, ako antidepresíva a lieky na spanie. Neviem čo si mám myslieť, ale snažím sa veriť môjmu HAKu, no môj priateľ ma stále znepokojuje jeho rečami. Pretože už vyše týždňa mi je stále zle, keď niečo zjem tak mi je okamžite na vracanie, bolí ma žalúdok, v podbrušku, strašne ma bolia prsia a sú také iné, stále som unavená, nevládzem ani stáť na nohách, hrozne ma bolia, dokonca ma bolia aj kríže...Čím to môže byť, myslíte že som tehotná? Ešte som nemala krámy takže nemôžem povedať či mi mešká alebo nie...Prosím poradte mi. Mám si kúpiť tehotenský test?

gretta

tie príznaky môžeš mať aj z toho, že si potiahla užívanie hak kvôli dovolenke. Pokiaľ tie ďalšie lieky, čo užívaš, nie sú antibiotiká a nie sú na zozname v letáku k tvojej hak, kde sa píše, že ovplyvňujú účinok, tak by tehotenstvo nemalo byť možné. Ale samozrejme že platí, že nič nie je nemožné.. tak skús ten test, budeš si na istom.

??/

ak beries aj ine tabletky ako hak, ucinky sa mozu navzajom ovplyvnovat. je mozne ze si tehotna ale kup si test a nestresuj prip. zajdi za gynekologom drzim palce